Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

Φιλανθρωπική Βραδιά Barbarella Live Party

Φιλανθρωπική Οργάνωση Παιδική Αγκαλιά
από xper
δημοσιεύτηκε21 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σας προσκαλούμε στις 21 Μαρτίου και ημέρα Τετάρτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης στο Barbarella για μια βραδιά μοναδική η οποία έχει ως βασικό στόχο το να στηρίξει την Φιλανθρωπική Οργάνωση της Παιδικής Αγκαλιάς καθώς μέρος των εσόδων θα δωθεί στην οικογένεια του 9 μηνών Παναγιώτη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

 

Με μεγάλη μας χαρά θα κληρωθούν 3 φανέλες από την ομάδα του ΠΑΟΚ - ΆΡΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΉ υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες.


Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν επώνυμοι τραγουδιστές με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα καθώς και μοντέλα τα οποία θα παρουσιάσουν ρούχα και αξεσουάρ των αγαπητων χορηγών μας.

.


Το όλο event θα παρουσιάσει η Βιβή Αναστασιάδου και ο Τάσος Ριζοπουλος καθώς θα καλυφθεί και τηλεοπτικά.

.

 

 

 

.


Να είστε όλοι εκεί για να κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, για όλους αυτούς την οποία την έχουν ανάγκη..

 

Ο μικρός Παναγιώτης πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου. Γεννήθηκε με ατρησία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Υπάρχει άμεση ανάγκη για βοήθεια προς την οικογένεια.

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του μικρού Παναγιώτη, Άκη Αναστασιάδη, στο Facebook, έχει ως εξής:

«Ποτέ στη ζωή μου δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να κάτσω και να γράψω κάποιες λέξεις με τις οποίες να ζητάω βοήθεια για το παιδί μου. Να λοιπόν που το ζω και αυτό και πρέπει να ζητήσω απ’ όλους σας να μας βοηθήσετε οικονομικά. Αυτός είναι ο μεγάλος μου Ήρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιώτης. O Παναγιώτης μου είναι εννέα μηνών και πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου το οποίο έχει προκύψει υστέρα από 7 επεμβάσεις. Γεννήθηκε με ατρησία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Εδώ και εννέα μήνες αγωνιζόμαστε και οι τρεις μαζί συντροφιά με τη δύναμη της Πανάγιας και μετά από έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Γ. Ν. Θεσσαλονίκης, πλέον εδώ και ένα μήνα ο αγώνας μας συνεχίζεται στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα. Η ιστορία μας αυτή θέλει υπομονή πίστη και πολύ χρόνο, παράλληλα όμως τα έξοδα και οι ανάγκες είναι τεράστια. Ζητώ την οικονομική σας βοήθεια όποια και να είναι αυτή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Ο λογαριασμός είναι της γυναίκας μου και ακόμα και ένα ευρώ για μας είναι μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και θα ήθελα να ζητήσω σε όσους ανταποκριθείτε στο μήνυμα μου να βάζετε σαν αιτιολογία τη λέξη Δωρεά και όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε είμαι στη διάθεση του να απαντήσω. Και πάλι ευχαριστώ.»

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ- ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εάν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη, μπορείτε!

Τράπεζα Πειραιώς

ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

Λογαριασμός: 6614140428400

IBAN:GR3901716140006614140428400

BIC:PIRBGRAA 

Facebook Akis Anastasiadis: https://www.facebook.com/profile.php?id=1073102236