Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
10 ντοκιμαντέρ του Netflix δωρεάν στο YouTube

10 ντοκιμαντέρ του Netflix δωρεάν στο YouTube

από xper
δημοσιεύτηκε23 April, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο πλανήτης Γη, η ζωή των νεογέννητων μωρών, αλλά και ένας παλαιστής που γεννήθηκε χωρίς κάτω άκρα είναι ανάμεσα στα θέματα των ταινιών που μπορούμε να παρακολουθήσουμε ελεύθερα.

Το Netflix διαθέτει δωρεάν δέκα ντοκιμαντέρ στο YouTube, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς να τα χρησιμοποιήσουν στην ύλη τους, στη διάρκεια του e-learning της καραντίνας. Φυσικά, όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτή την ευκαιρία για να ταξιδέψουμε στους συναρπαστικούς κόσμους των ταινιών.10 ντοκιμαντέρ του Netflix δωρεάν στο YouTube

Ανάμεσα σε αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι το «Our Planet», με αφηγητή τον Ντέιβιντ Ατένμπορο, που παρουσιάζει τα φυσικά θαύματα του πλανήτη μας, το «13th», που εστιάζει στο αμερικανικό σύστημα σωφρονισμού, το «Babies», για τη ζωή των νεογέννητων μωρών, αλλά και το «Zion», το πορτρέτο ενός νεαρού παλαιστή που γεννήθηκε χωρίς πόδια.

Μέσα στις επόμενες μέρες, όπως ανακοίνωσε το Netflix, θα προστεθούν και υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες, για να μπορούν να τα παρακολουθήσουν θεατές από κάθε γωνιά του κόσμου.

10 ντοκιμαντέρ του Netflix δωρεάν στο YouTube

«Εδώ και πολλά χρόνια, το Netflix επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να προβάλλουν ντοκιμαντέρ στις τάξεις τους» όπως ανακοίνωσε το Netflix.

«Τώρα που τα σχολεία έχουν κλείσει, αυτό δεν είναι εφικτό. Έτσι, κατόπιν αιτήματός τους, επιλέξαμε κάποια ντοκιμαντέρ και σειρές και ελπίζουμε να προσφέρουν μια μικρή βοήθεια σε δασκάλους από όλο τον κόσμο».

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ντοκιμαντέρ εδώ:https://www.youtube.com/playlist?list=PLvahqwMqN4M0GRkZY8WkLZMb6Z-W7qbLA