Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Konstantinos Kiltidis

Κιλτίδης: «Επιτέλους η δικαιοσύνη απέδωσε το αυτονόητο δίκαιο των εργαζομένων»

Η Μακεδονία αποβιομηχανοποιείται, οι τράπεζες με αποικιοκρατική νοοτροπία επιβάλουν επιδιώξεις ξένων.
από xper
δημοσιεύτηκε8 June, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η Μακεδονία αποβιομηχανοποιείται, οι τράπεζες με αποικιοκρατική νοοτροπία επιβάλουν επιδιώξεις ξένων. Στις 4 Ιουνίου η δικαιοσύνη δικαίωσε τον αγώνα των εργαζομένων της Καπνικής Μιχαηλίδη στο Πολύκαστρο Κιλκίς, που μερίμνησε εντίμως υπέρ αυτών. Ο αγώνας συνεχίζεται !

 Δήλωση Κ. Κιλτίδη για την προσαγωγή του προέδρου των εργαζομένων της εταιρίας «Μιχαηλίδης» ΑΕ και προέδρου του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς Γεωργίου Ιωαννίδη, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στα δικαστήρια Κιλκίς.

Ζούμε επί χρόνια το κλείσιμο της «Καπνικής Μιχαηλίδη» με αναιτιολόγητες και καταχρηστικές ενέργειες στην περιοχή μας. Είναι πρωτοφανές επί έτη να μη διαπιστώνεται διαφυγή εμπορευμάτων και να διασύρεται ανήθικα εταιρεία που σηματοδότησε την καπνοβιομηχανία στην Ελλάδα. 

Με ευθύ και έντιμο τρόπο η εταιρεία, παρά την αήθη επίθεση εγκαθέτων, δέσμευσε ποσότητες καπνού για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων της. 
 
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με αγώνες και κινδύνους έδειχναν το αυτονόητο δίκαιο, που επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη στις 4 Ιουνίου απέδωσε. Δυστυχώς συμπεραίνεται, ότι η κοινωνία και οι εργαζόμενοι χρειάζεται να σπάσουν τα δεσμά από τους τραπεζίτες, αν θέλουμε να λέμε ότι βρίσκουμε την κανονικότητα. 
 
Συγχαίρω την εταιρεία για την έντιμη στάση της, τους εργαζομένους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Ιωαννίδη για την απαράμιλλη αγωνιστικότητας τους και την δικαιοσύνη που άνοιξε δρόμους νέων δίκαιων αγώνων. Αναμένουν την δικαίωσή τους και οι παραγωγοί καπνού, που μένουν απλήρωτοι, αν και είναι δεσμευμένα τα χρήματα που τους αναλογούν. 
 
Στάθηκα κοντά τους και θα συνεχίσω τον αγώνα του δικαίου. Οι νεοαποικιοκρατικές ληστρικές τραπεζικές νοοτροπίες δεν χωρούν. Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, που προσμένουν την νέα ελληνική ευνομούμενη πολιτεία.
 
Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Πηγή:Gnomi WebTv

 

             Konstantinos Kiltidis