Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Familie Φουκαρά»: Η νέα διαδικτυακή σειρά γυρισμένη στη Γερμανία!

«Familie Φουκαρά»: Η νέα διαδικτυακή σειρά γυρισμένη στη Γερμανία!

Δείτε τη νέα διαδικτυακή κωμική μίνι σειρά, σε παραγωγή του Greek Theater Art που έκανε πρεμιέρα την Παραμονή των Χριστουγέννων.
από xper
δημοσιεύτηκε25 December, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής στη Γερμανία, Greek Theater Art, σε συνεργασία με τη Μπέσσυ Μάλφα και τον Στέφανο Κοντομάρη αποχαιρετούν το 2020 παρέα με μία ομάδα απόδημων Ελλήνων ερασιτεχνών ηθοποιών και συντελεστών.

     Μία απόδειξη πως σε περιόδους κρίσης μπορούν να γεννηθούν όμορφες ιδέες αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και θετική σκέψη.

     To «Familie Φουκαρά» είναι μία κωμική μίνι σειρά δράσης, σε σενάριο Μπέσσυς Μάλφα και Γιάννη Μπούσδρου, που έρχεται να προσφέρει τη χαλαρότητα και την ευθυμία που όλοι έχουμε ανάγκη.

φ

     Μία κωμωδία που αποτυπώνει διάφορες πτυχές του ελληνικού ταμπεραμέντου που μένει αναλλοίωτο ακόμη και εκτός των συνόρων. Η σειρά διαδραματίζεται στη Γερμανία και παρουσιάζει, με μία δόση σουρεαλισμού, τον χαρακτήρα της αθάνατης Ελληνίδας μάνας σε μία πιο «σκοτεινή» εκδοχή.

 

    Η Βίλμα Φουκαρά (Μπέσσυ Μάλφα) έχει τους λόγους της να είναι καχύποπτη με όλους και γι’ αυτό φέρνει συνεχώς τα πάνω κάτω στις ζωές των άλλων.  

    Πρώτο «θύμα» ο γιος της, ο Κρις Φουκαράς (Γιάννης Μπούσδρος), γόνος αυτής της εύπορης οικογένειας Ελλήνων της Γερμανίας που βρίσκεται σε δίλλημα τι έχει προτεραιότητα στη ζωή του; Ο έρωτας η καριέρα; Τι γίνεται όταν μια απλή σερβιτόρα του γίνετε στενός κορσές; Πως αντιδράει; Τι βλέψεις έχει η Ασημίνα για αυτόν; (Μαρία Συρκελίδου) Και ποια είναι η αλήθεια της ; Η μητέρα του σίγουρα έχει διαφορετικά σχέδια για το γιο της. Όπως κάθε ελληνίδα μάνα.

    Όμως τελικά ποιος γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εμάς περισσότερο από τον εαυτό μας; Έρωτες, εντάσεις, δολοπλοκίες και ανατροπές, όλα πλεγμένα με έναν χιουμοριστικό τρόπο, σε μία μίνι σειρά μυθοπλασίας που σας εγγυάται σίγουρο γέλιο.

    Πρωταγωνιστούν: Μπέσσυ Μάλφα Γιάννης Μπούσδρος Φωτεινή Τοπούζογλου Μαρία Συρκελίδου Γιάννης Ρόβας Χρυσά Βασίλειου Ραφαηλία Παγγίδου Διονύσης Γκενές Στέργιος Ζιάκας Μαρίνος Κότσογλου Ρένα Μάρκου Ιωάννα Νίκου Χαράλαμπος Μοσχόπουλος    

    Σενάριο: Μπέσσυ Μαλφα – Γιάννης Μπούσδρος

    Σκηνοθεσία: Μπέσσυ Μαλφα

    Τηλεσκηνοθεσια-Τεχνική Υποστήριξη: Στέφανος Κοντομάρης

    Παραγωγή: Greek Theater Art Γιάννης Μπούσδρος

    Υπεύθυνος παραγωγής: Νεκτάριος Ζαγκληβέρης / Ευαγγελία Μπούσδρου Χρήστος Ξηρογιάννης

    Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Δημητρίου

    Ενδυματολόγος: Ελένη βουζουλιδου

    Βοηθός ενδυματολόγου: Ρουθ Πετρίδου

    Σκριπ: Ευδοξια Κωνσταντινιδου

    Μακιγιάζ: Ευτυχία Βραχνού / Κωνσταντίνα Κουρτίδου

    Κομμώσεις: Κωνσταντίνος Μαρένας / Ευαγγελία Ιγγιλη / Χρυσάνθη Περχανίδου      

    Ήχος: Τάσος Χολέβας / Γιάννης