Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άλλο ένα livestreaming του "Ας μιλήσουμε" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Άλλο ένα livestreaming του "Ας μιλήσουμε" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube
από xper
δημοσιεύτηκε12 January, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Άλλο ένα livestreaming του "Ας μιλήσουμε" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Δευτέρα 11/1 στο Thessaloniki Life. Τίτλος του ήταν "Ας μιλήσουμε για ακατάλληλες μητέρες" και από τα σχόλια που δεχθήκαμε καταλάβαμε ότι ήταν ένα θέμα που άγγιξε πολλούς.

Η συμβολή της μητέρας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού είναι καθοριστική όπως δήλωσε η ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου και ομιλήτρια του live. Το παιδί νιώθει ασφαλές όταν βρίσκεται σε μια σχέση στην οποία μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τα συναισθήματα και τις ανάγκες του, συνέχισε για να καταλήξει στο ότι είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε όλοι από τα λάθη των γονιών μας και να μην τα επαναλάβουμε με τα δικά μας παιδιά.

ο

Κάθε Δευτέρα στις 21.00 ανανεώνουμε το διαδικτυακό ραντεβού μας για να αναλύσουμε με τη βοήθεια της ψυχοθεραπεύτριας ενηλίκων - συμβούλου ζεύγους Νέλης Βυζαντιάδου ένα θέμα ψυχικής υγείας.

οη

Ραντεβού λοιπόν την επόμενη Δευτέρα, 18/1, για να μιλήσουμε για τους δυστυχισμένους γάμους και για όλα αυτά που μας κρατάνε σε αυτούς.

Συντονιστείτε στο Page του site στο Facebook   https://www.facebook.com/thesslife.gr

στο κανάλι του thessalonikilife  στο YouTube   Thesslife

d

Από την κλήρωση προέκυψαν 3 ονόματα για το βιβλίο:

και

.