Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλέπουμε την Επισκοπή Ημαθίας

Βλέπουμε την Επισκοπή Ημαθίας

στην Κυριακή στο Χωριό της ΕΡΤ3 τώρα στις 12.50 και σε επανάληψη 03:.00 (E) μετά τα Μεσάνυχτα, αλλά και αποθηκευμένο στο στο ΕΡΤFLIX
από xper
δημοσιεύτηκε17 January, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ψυχαγωγική, ταξιδιωτική εκπομπή που προβάλλει την Ελληνική περιφέρεια και τα γιορταστικά έθιμα της.

θ
παρουσιάζει η Θάλεια καμπουροπούλου

Η αγαπημένη κι επιτυχημένη εκπομπή της περιφέρειας «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει σε τρίτη επανάληψη στις οθόνες της ΕΡΤ3 ,παρόλα αυτά όμως σαρώνει στη τηλεθέαση ξεπερνώντας ακόμη και νέες παραγωγές του καναλιού.

8


Η «Κυριακή στο Χωριό», θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας μας για να μας μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο.

ζ

Με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και εμπλουτισμένη θεματικά με καινούρια ενδιαφέροντα αφιερώματα, η «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει ξανά στην ερτ3 με σύμμαχο το τηλεοπτικό κοινό, για να δώσει παλμό σε ήσυχα τοπία. Να δείξει ότι αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε στις ρίζες μας, να ζήσουμε στη γη μας, να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας.

λ

Μια περιπλάνηση όλων των αισθήσεων, μια βόλτα σε άγνωστες γωνιές του τόπου μας. Μια «πραγματική» Κυριακή, γιορτή.
Επιστροφή στους ανθρώπους της περιφέρειας, στα ήθη και έθιμα, στη ζωή της υπαίθρου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

λ