Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

διανομή τροφίμων

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

από xper
δημοσιεύτηκε4 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Διανομή προϊόντων συνεχίζεται και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, από τις 13:00 έως 15:00, στους χώρους των κατά τόπων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τους κατοίκους της 1ης, 3ης, 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, ενώ για τους  κατοίκους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, πραγματοποιήθηκε χθες.

διανομη τροφιμων

Η διανομή για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας  θα γίνει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 13:00 έως 15:00, από το κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

Τα τρόφιμα που διανέμονται έχουν συγκεντρώσει οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων.

Διανομή τροφίμων συνεχίζεται και σήμερα, για το πασχαλινό τραπέζι, σε 130 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, καταγεγραμμένες στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την ευγενική προσφορά από αλυσσίδα σούπερ μάρκετ, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Οι δικαιούχοι των καλαθιών τα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα και σήμερα.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.