Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαθητής έπεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του | Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μαθητής έπεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του | Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ο μαθητής άνοιξε το παράθυρο του σχολείου του στη Θεσσαλονίκη και πήδηξε στο κενό
από xper
δημοσιεύτηκε5 February, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο  Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο 15χρονος μαθητής που έπεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του

Τα νέα στοιχεία για το περιστατικό σοκάρουν. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο Mega, o μαθητής της πρώτης λυκείου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, ο 15χρονος άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές του

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμμαθητές του 15χρονου αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου όπου πήρε μέρος το συμβάν βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, με τους καθηγητές τους να προσφέρουν την αναγκαία αυτή τη στιγμή, στήριξη στα παιδιά.

Στον μαθητή που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο, παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου ενώ η μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν τάχιστη. Ο 15χρονος φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος.

Διαβάστε την ενημέρωση του σχολείου του 15χρονου προς τους γονείς:

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021, στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο του Kyrides Hall με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του Κολλεγίου, η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.

Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες.

Η θετική μας σκέψη είναι κοντά στον μαθητή μας και την οικογένειά του».