Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kart

2ος Αγώνας Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kart

από xper
δημοσιεύτηκε13 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου έρχεται στην Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kαρτ, που διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο ΑΣΠΙΣ Motorsport Club υπό της αιγίδας της OMAE “official” και θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ DRIVE PARK Pista Kart Thessalonikis official στο Νέο Ρύσσιο.

Μόλις μερικά χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, ομάδες που ακολουθούν τον πανελλήνιο θεσμό μαζί με τους οδηγούς τους θα καταφτάσουν στην μεγαλύτερη πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών για καρτ της Βόρειας Ελλάδας.

Οι προπονήσεις των ομάδων θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 12 Απριλίου όπου θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 14.

Την Κυριακή το αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει, ύστερα από τα ελεύθερα δοκιμαστικά των ομάδων,με τα χρονομετρημένα σκέλη όπου οι οδηγοί θα καταταγούν ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Έπειτα θα ακολουθήσουν τα Α και Β σκέλη των αγώνων των κατηγοριών.

Στο τέλος της ημέρας, θα ακολουθήσει η απονομή των διακριθέντων αθλητών.

 

Το καρτ είναι ένα άθλημα στο οποίο αγωνίζονται παιδιά ηλικιών από 8 έως και άνω των 30.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά οδηγούς μικρούς και μεγάλους, που θυμίζουν οδηγούς αγώνων της formula1 όταν έτρεχαν και εκείνοι στο καρτ όπως και επίσης τι είναι το karting, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και τα οφέλη που έχουμε μέσα από αυτόν!

 

    Κατάλληλο για παιδιά

περισσότερες λεπτομέρειες στο: https://drivepark.gr/events/2os-agonas-panellinio-protathlima-kart/