Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


 Με αυτοδιοικητική ατζέντα στην Αθήνα ο Κ. Ζέρβας

Με αυτοδιοικητική ατζέντα στην Αθήνα ο Κ. Ζέρβας

Συναντήσεις με Κ. Μπακογιάννη, Γ. Μώραλη και Ν. Κακλαμάνη
από xper
δημοσιεύτηκε2 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια
Σειρά συναντήσεων με στελέχη από τον χώρο της αυτοδιοίκησης είχε την Πέμπτη, 1 Απριλίου στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.7

 

   Το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στο Δημαρχείο της Αθήνας, τέθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, κυρίως υπό το πρίσμα των δράσεων που υλοποιούν οι δύο Δήμοι, με στόχο τον περιορισμό του αντίκτυπου στην οικονομική και κοινωνική ζωή.
   Οι δύο άντρες μίλησαν επίσης για το Ταμείο Ανάκαμψης και για άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα άντλησης χρήσιμων πόρων, για έργα υποδομής και κοινωνικής στήριξης, ενώ αντάλλαξαν απόψεις και για τις ευρύτερες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
   Ο κ. Ζέρβας κάλεσε τον κ. Μπακογιάννη, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και ο Δήμαρχος Αθηναίων ανταποκρίθηκε θερμά με την ευχή να βγούμε γρήγορα από την υγειονομική περιπέτεια.
7
   Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ακόμη με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο συζήτησαν για την επόμενη μετά την πανδημία ημέρα και για τις δυνατότητες ενίσχυσης των τοπικών οικονομιών. Τη συνάντηση των δύο ανδρών απασχόλησαν θέματα που αφορούν την ανακύκλωση αλλά και  ευρύτερα αυτοδιοικητικά ζητήματα.7
   Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επισκέφθηκε επίσης με αυτοδιοικητική ατζέντα στο γραφείο του στη Βουλή τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων και Αντιπρόεδρο σήμερα της Βουλής των Ελλήνων Νικήτα Κακλαμάνη.