Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης κάθε μέρα είναι γιορτή για το παιδικό βιβλίο!

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης κάθε μέρα είναι γιορτή για το παιδικό βιβλίο!

Πρόγραμμα για παιδιά προετοιμάζει για την καλοκαιρινή περίοδο ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)
από xper
δημοσιεύτηκε3 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το παιδικό βιβλίο γιορτάζει καθημερινά και εν μέσω πανδημίας διαδικτυακά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, με αναρτημένο μόνιμα στη σελίδα του δήμου, το θησαυροφυλάκιο παραμυθιών (https://katerini.gr/παιδικά-βιβλία/), το οποίο διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται από το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, καθώς επίσης και τη σελίδα στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCU6YJ3Fbla4dco_8bfozDIw/featured, στην οποία οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους ιστορίες».

 

Κώστας Κουκοδήμος: Προτεραιότητά μας το παιδικό βιβλίο

κουκκος

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Το βιβλίο και κυρίως το παιδικό βιβλίο, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, ενώ  η προώθησή του βρίσκεται ψηλά στους στόχους που έχουμε θέσει. Πετύχαμε να ανοίξουμε μια νέα βιβλιοθήκη στο Ελατοχώρι, να δημιουργήσουμε αναγνωστήριο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, την οποία ανακαινίσαμε ριζικά. Επιπλέον, για τους καλοκαιρινούς μήνες ετοιμάζουμε σε συνεργασία με το νέο πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού,  Γιώργο Τσιαλό ένα πρόγραμμα ειδικά για τα παιδιά μικρής ηλικίας, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

τ

«Μέσα από δράσεις που σχεδιάζουμε στόχος μας είναι τα παιδιά  να «ταξιδεύουν» στον κόσμο της γνώσης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς»  επισημαίνει από την πλευρά του, ο κος Τσιαλός.