Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


mpaltadoros-video-afieroma-apo-tous-sinadelfous-tou

Τιμούν τον «BALTAZAR» τρία χρόνια μετά τον χαμό του με βίντεο - "Κανείς Απών!"

από newsroom
δημοσιεύτηκε4 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Αυτό είναι το μήνυμα όλων όσοι μοιράστηκαν στιγμές με τον Γιώργο Μπαλταδώρο, τον αετό που πέταξε για πάντα στο βορειοανατολικό άκρο της Σκύρου κατά τη διάρκεια της επιστροφής στην 135 Σμηναρχία Μάχης, ύστερα από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στις 12 Απρίλιου του 2018.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον Γιώργο Μπαλταδώρο, δημιούργησαν αυτό το βίντεο και το έκαναν με πολύ μεγάλη προσοχή και ευαισθησία.

«Πάντρεψαν» εικόνες αερομαχιών, μέσα από το περιβάλλον του Mirage 2000-5 της 331 Mοίρας «Θησέας» κατά τη διάρκεια ανελέητων κυνηγητών τουρκικών F-16, με τον αγώνα δρόμου ενός μικρού παιδιού το οποίο στο άκουσμα των αεροσκαφών τρέχει στο ξέφωτο για να χαιρετίσει τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας! Αλλά το τρέξιμο του αγοριού είναι και ο διαρκής αγώνας στη ζωή όπου το παιδί σταδιακά γίνεται άντρας…

Αυτό είναι το βίντεο μνήμης και τιμής στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο

διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

miraz-mpaltadoros
Το πολεμικό αεροσκάφος Miraz που τοποθετήθηκε πριν από λίγες μέρες στο χωριό του Ήρωα πιλότου πηγή φωτογραφίας: facebook group Νεοχώρι Καρδίτσας (Λίμνη Πλαστήρα)
 

πηγή: hellasjournal.com