Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Με ανεβασμένα ρολά αύριο οι επαγγελματίες σε Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Με ανεβασμένα ρολά αύριο οι επαγγελματίες σε Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Κίνηση διαμαρτυρίας | συμβολικό ανέβασμα των ρολών και παραμονή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου εντός των καταστήματων τους για όλη την εβδομάδα
από xper
δημοσιεύτηκε4 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια
Εμπορικός Σύλλογος Αμπελοκήπων - Μενεμένης:δ
   Τις τελευταίες μέρες γίναμε όλοι μάρτυρες ενός πρωτοφανούς ανισόρροπου εμπαιγμού από την κυβέρνηση. Τα αισιόδοξα μηνύματα του προηγούμενου διαστήματος περί αλλαγής του μείγματος των περιοριστικών μέτρων, που επισφραγίστηκαν από τις επίσημες ανακοινώσεις περί ανοίγματος του λιανεμπορίου στις 31/3 , έδωσαν την θέση τους σε επίσημη αναστολή της εφαρμογής του μέτρου σε Θεσσαλονίκη , Κοζάνη και Αχαΐα δύο μέρες μετά και ενώ όλοι οι επαγγελματίες προετοίμαζαν πυρετωδώς τις επιχειρήσεις τους.
   Η προχειρότητα των παραπάνω αποφάσεων ,σε συνδυασμό με την μη επαρκώς τεκμηριωμένη προς εμάς απόφαση για την αναστολή του ανοίγματός των επιχειρήσεων της πόλης μας, δεν μπορεί να μας αφήσει αδρανείς.
   Ο Σύλλογός μας, αναλογιζόμενος πλήρως την ευθύνη προς τα μέλη του , τους επαγγελματίες της περιοχής και του πολίτες του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, αποφάσισε να προχωρήσει σε κίνηση διαμαρτυρίας με το συμβολικό ανέβασμα των ρολών και την παραμονή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου εντός του καταστήματος για όλη την εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Δευτέρα στις 5/4 .
   Για το παραπάνω διάστημα, κανένας επαγγελματίας δεν θα εκτελέσει κανενός είδους πώληση ή οποιαδήποτε συναλλαγή που δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.
   Η παραμονή των επαγγελματιών στα καταστήματα γίνεται συμβολικά, με σκοπό να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η αγορά μπορεί να λειτουργήσει με τα σωστά μέτρα και χωρίς να επηρεάσει την υγειονομική εικόνα της πόλης.
   Ελπίζουμε στην άμεση και σωστή αντίδραση της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας των επιχειρήσεων της πόλης μας.
Ζητάμε την στήριξη όλων για την ανατροπή της παράλογης απόφασης!δ