Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεσσαλονίκη - CLICK AWAY: Δυναμικό ξεκίνημα στην Τούμπα μετά τις κινητοποιήσεις

Θεσσαλονίκη - CLICK AWAY: Δυναμικό ξεκίνημα στην Τούμπα μετά τις κινητοποιήσεις

Ρ.Κουγιώνη: Οι αγώνες μας δεν πήγαν χαμένοι - Συνεχίζουμε!
από newsroom
δημοσιεύτηκε11 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το κατάστημα Fedora Fashion πρωτοπορεί και μία μέρα πριν το επίσημο άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη με click away πραγματοποιεί την πρώτη ON LINE επίδειξη μόδας για να παρουσιάσει την Ανοιξιάτικη Συλλογή του για το 2021!

φ

Η ψυχή της Fedora Fashion, Ρίτσα Κουγιώνη με ανακοίνωσή της μάλιστα μέσω του προφίλ της στο Facebook καλεί ήδη από το Σάββατο τις πελάτισσές της μέσω βίντεο που ανήρτησε.

γ

«Οι αγώνες μας δεν πήγαν χαμένοι» δηλώνει η εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της Τούμπας κα.Κουγιώνη και καλεί τους καταναλωτές να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές.

Δείτε την πρόσκληση  ΕΔΩ

Οι κινητοποιήσεις των καταστηματαρχών για την αναστολή ανοίγματος της αγοράς στη Θεσσαλονίκη κορυφώθηκαν όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, ζητώντας το πλήρες και με μέτρα ασφαλείας άνοιγμα των καταστημάτων και στη Θεσσαλονίκη.

Το αίτημά τους παραμένει, παρά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε άνοιγμα με click away καθώς όπως επισημαίνει η κ. Κουγιώνη

ριτσα

«λειτουργούν τα πάντα στα ήδη διατροφής, όλος ο κόσμος είναι έξω, δεν υπάρχει καραντίνα και σε εμάς το κράτος δίνει ψίχουλα και μας τιμωρεί με απόφαση για κλειστά καταστήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό».

γ

 

η

 

πατ

Στο πλευρό των καταστηματαρχών βρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου εκφράζοντας το αίτημα για ανοιχτά καταστήματα με τήρηση των μέτρων.

φ