Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Naousa-Imathia-kalliergies-ELGA

Αποζημιώσεις στους αγρότες Ημαθίας "μέχρι το τελευταίο ευρώ"

Συνάντηση Αγροτών Ημαθίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ μετά τις ζημιές στις καλλιέργειες
από newsroom
δημοσιεύτηκε21 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο είχαν χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ν.Καρανικόλας και Αντιδήμαρχου του Δήμου Νάουσας και οι Εκπρόσωποι του Αγροτικού συλλόγου Βέροιας, ο Τάσος Χαλκίδης και Γιάννης Βράνας.

Τη χθεσινή συνάντηση απασχόλησαν οι πρόσφατες καταστροφές που σημειώθηκαν στις καλλιέργεις των δύο περιοχών τόσο με τον πρόσφατο παγετό όσο και με το προχθεσινό χαλάζι.

ΕΛΓΑ Ημαθία Νάουσα

Ο εκπρόσωπος των αγροτών της Ημαθίας κ.Τ.Χαλκίδης ζήτησε την άμεση ανταπόκριση του κράτους με στελέχωση περισσότερων γεωπόνων, καθώς και γρήγορες ενέργειες της πολιτείας για 100% αποζημιώσεις σε όλους τους παραγωγούς.

'"Η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτείται ευελιξία και γρήγορες δράσεις απ όλους!", είπε χαρακτηριστικά.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ σημείωσε χαρακτηριστικά:

"Δύο μεγάλης σημασίας συναντήσεις μου,με τον Δήμαρχο κ.Νικόλαο Καρανικόλα,τους Αντιδημάρχους του Δήμου Νάουσας και τους μαχητικούς παραγωγούς του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας κ.κ.Γιάννη Βράνα,Τ.Χαλκίδη,συζητήσαμε για τις καταστρεπτικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων Παγετού και Χαλαζόπτωσης.

Ο ΕΛΓΑ με ακρίβεια και δικαιοσύνη,με ταχύτητα και αμεσότητα θα καταβάλει τις αποζημιώσεις στους δικαιούχους μέχρι τελευταίο Ευρώ.

Ευχαριστώ όλους τους συνομιλητές μου για την εμπιστοσύνη τους στον ΕΛΓΑ,δεσμεύομαι να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους"