Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Οικογένεια Παπασωτηρίου: Οι φύλακες της καρδιάς μας!

Οικογένεια Παπασωτηρίου: Οι φύλακες της καρδιάς μας!

Ο κ.Χρήστος Παπασωτηρίου μιλά στην κάμερα του ThessLife.gr για το προσωπικό του βίωμα, που τον οδήγησε στην προσφορά του απινιδωτή στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου.
από xper
δημοσιεύτηκε29 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Μια σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η οικογένεια Παπασωτηρίου, που εκτός από την Τέχνη της ζαχαροπλαστικής δείχνει να γνωρίζει καλά και τη μεγάλη σημασία της πρόληψης στη ζωή μας αλλά και να μετουσιώνει σε πράξεις την προσφορά στην κοινωνία.

Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία των μελών της οικογένειας, Χρήστο και Αργύρη Παπασωτηρίου καθώς επίσης και των παιδιών τους, αγοράστηκε και έγινε δωρεά στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου ένας απινιδωτής ο οποίος θα είναι πάντα διαθέσιμος στον Ιερό Ναό.

Οικογένεια Παπασωτηρίου: Οι φύλακες της καρδιάς μας!

Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανάρτηση του εν λόγω Ι.Ν.,

Οικογένεια Παπασωτηρίου: Οι φύλακες της καρδιάς μας!

οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές μπορούν να σώσουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Μάλιστα, σε συνέχεια της ενέργειας, το περασμένο Σάββατο διοργανώθηκε από τον Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου και σχετικό διαδικτυακό σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών και χρήσης αυτόματου απινιδωτή!

Ο κ. Χρήστος Παπασωτηρίου σημείωσε σχετικά: …αξιωθήκαμε να εγκαταστήσουμε έναν αυτόματο απινιδωτή στον Ιερό ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου. Δύο ακόμη υπάρχουν στα Ζαχαροπλαστεία μας στην Νέα Πολιτεία(Αντ. Τρίτση 100)και στο Λευκό Πύργο (Παύλου Μελά 6) έτοιμοι να δώσουν ζωή σε περίπτωση που κάποιος συνάνθρωπός μας βρεθεί σε ανάγκη.

χρηστος παπασωτηριου

Ελπίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να βρουν μιμητές σε ολόκληρη την πόλη, αλλά και οι Δημοτικοί άρχοντες να μεριμνήσουν σχετικά τόσο με την εγκατάσταση απινιδωτών σε Δημόσιους χώρους, όπου κάθε πολίτης θα μπορούσε να έχει πρόσβαση, όσο και στην παροχή εκπαίδευσης για τη χρήση τους σε κατά το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας!

απινιδωτές

Η ζωή μας είναι στα χέρια μας! Και αυτό, οικογένειες και πρόσωπα σαν και αυτά των «Παπασωτηρίου» το γνωρίζουν καλά!

απινιδωτές

https://papasotiriou.com.gr/