Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tsinari

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στα μαγαζιά για το άνοιγμα της Εστίασης

Ετοιμάζεται να ζωντανέψει και πάλι το Τσινάρι στην Άνω Πόλη
από newsroom
δημοσιεύτηκε30 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες για το άνογμα της Εστίασης τη Δευτέρα 3 Μαΐου. Οι καταστηματάρχες έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου ώστε με το άνοιγμα των καταστημάτων τους τα μαγαζιά τους να υποδεχτούν τους πελάτες με όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε «full» εξυπηρέτηση και service!

Tsinaria-Ano-Poli

Μία από αυτές τις περιοχές είναι και το ξακουστό Τσινάρι, που μετά από μήνες σιωπής και βουβής καθημερινότητας, ξεκίνησε δειλά δειλά τον τελευταίο μήνα να προετοιμάζεται για να υποδεχθεί και πάλι, στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, τους διψασμένους λάτρεις της Άνω Πόλης και όχι μόνο!

Τα τραπεζοκαθίσματα παίρνουν τις θέσεις τους σιγά σιγά αφού πριν, έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες και παρεμβάσεις καλαισθησίας. Οι γλάστρες στους εξωτερικούς χώρους βάφτηκαν ή αλλάχτηκαν, καθώς ταλαιπωρημένες κάποιες αλλά και τα φυτά τους, δεν άντεξαν τους χειμωνιάτικους μήνες.

Νέα φυτά τοποθετήθηκαν στις γλάστρες, δίνοντας και πάλι χρώμα στην,έτσι κι αλλιώς, χαρακτηριστική και γραφική τοποθεσία που έχει χαραγμένη τη δική της ιστορία. Βάφτηκαν επίσης με άσπρη μπογιά τα διαχωριστικά στα πεζοδρόμια, η μουσική καθώς περνάς ακούγεται χαϊδευτικά στα αυτιά σου, και η περιοχή δείχνει ότι είναι έτοιμη να αποκτήσει και πάλι ζωή, με όλα τα μέτρα ασφαλείας να τηρούνται, όπως άλλωστε προβλέπεται.