Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


ieroklis-mihailidis

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έρχεται με late night show στο OPEN

από newsroom
δημοσιεύτηκε6 May, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης «εισβάλει» στους τηλεοπτικές δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN και θα παρουσιάζει ένα διαφορετικό late night show.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έρχεται στο OPEN και δεν πρόκειται να συμμετέχει σε σειρά μυθοπλασίας, αλλά θα παρουσιάσει ένα αλλιώτικο late night show.

Συγκεκριμένα, στο «Δε Γκρανμάδερ» θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο στούντιο σε μια συζήτηση χωρίς όρια.

Μάλιστα, τον Ιεροκλή καθοδηγεί, συμβουλεύει, σκηνοθετεί, καταπιέζει και ενίοτε τον βοηθάει στην παρουσίαση, η αγαπημένη του (μας) γιαγιά, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση είτε από το μάστερ κοντρόλ, το οποίο απολύτως ελέγχει, είτε εισβάλλοντας στο πλατό.

Η γιαγιά του Ιεροκλή, 30 χρόνια γηραιότερη από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, είναι ένας από τους ελληνικούς alter ego χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο του θεάματος.

Αυτή όμως ειδικά η γιαγιά και οι περιπέτειες της, έχουν χιλιάδες «βίους» στο «γιου τουμπ» και όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι από τις πιο σημαντικές «ινφλουέζνερς» στη χώρα.

Έτσι, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρέα με την γιαγιά θα υποδέχονται κάθε εβδομάδα στο OPEN τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους, σε μια συζήτηση βασισμένη στο χιούμορ και την αλήθεια.