Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Live: Σε εξέλιξη το 6o Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Live: Σε εξέλιξη το 6o Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τις εργασίες του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
από xper
δημοσιεύτηκε10 May, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στις 16:30 ο πρωθυπουργός,Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισπανός ομόλογός του Πέδρο Σάντσεθ θα συμμετάσχουν από κοινού στις εργασίες, από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα έχουν συζήτηση με τον Florian Eder, δημοσιογράφο του Politico.

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τις εργασίες εδώ    https://delphiforum.gr/

Νωριτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,κατά την εναρκτήρια ομιλία της τόνισε πως «Η Ελλάδα σταδιακά και προσεκτικά επιστρέφει στην κανονικότητα, μαζί με την ταχεία επέκταση του προγράμματος των εμβολιασμών».

Ανέφερε, επίσης, ότι η φετινή διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, πραγματοποιείται όχι στον φυσικό της χώρο, τους Δελφούς, αλλά υβριδικά, με σημαντικό ποσοστό φυσικής παρουσίας των ομιλητών. «Σηματοδοτεί έτσι την αρχή εξόδου από τις συνθήκες των αναγκαίων περιορισμών που επέβαλε η πανδημία» επισήμανε.

Παράλληλα, υπενθύμισε, ότι φέτος είναι για την Ελλάδα μια διπλή επέτειος. «Γιορτάζουμε, εκτός από τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, και τα 40 χρόνια που η χώρα μας είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι δύο αυτές επέτειοι συνέχονται σε ένα ενιαίο ιστορικό αφήγημα» σημείωσε.