Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
στιχουργός Φίλιππο Γράψα

Συνάντηση με τους δημιουργούς

συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο Θεσσαλονικιό στιχουργό Φίλιππο Γράψα.
από xper
δημοσιεύτηκε21 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Συνεχίζουμε και φέτος στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο μας στο Πανόραμα, μια παράδοση που εγκαινιάσαμε πριν δύο χρόνια με τις εκδηλώσεις μας για τους μεγάλους δημιουργούς.

Στη διάρκεια του θεσμού φιλοξενήσαμε σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς, όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Φέτος ανοίγουμε την αυλαία στις 25 Απριλίου με μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα, στον καλό φίλο του δήμου μας, στον σπουδαίο άνθρωπο και μεγάλο Θεσσαλονικιό στιχουργό Φίλιππο Γράψα,που έντυσε με τους στίχους του μεγάλες και αλησμόνητες επιτυχίες όπως το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Τα Λαδάδικα», «το Ζεϊμπέκικο του Αρχαγγέλου».
Στη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης για το 2018 που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πετυχημένου θεσμού «Συνάντηση με τους δημιουργούς» ο δημοφιλής στιχουργός θα παρουσιάσει σημαντικό μέρος από το δισκογραφικό έργο του στο ελληνικό πεντάγραμμο.
Τα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού που παραμένει ενεργός -και μάλιστα όπως ανακοίνωσε από το Πανόραμα στη διάρκεια προηγούμενης συναυλίας-αφιερώματος στον Χρήστο Νικολόπουλο, πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του στη νέα του δουλειά- θα ερμηνεύσουν γνωστοί τραγουδιστές που συμμετέχουν στη εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, όπως ο Στέλιος Διονυσίου, η Ντίνα Παπαϊωάννου και ο Ιωάννης Λάκης που θα συνοδεύονται από πενταμελή ορχήστρα μουσικών.


Θα είμαστε όλοι εκεί να θυμηθούμε μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του, τα τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδάμε ακόμη!