Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Κομνηνός Γεώργιος: Δεν Ξεχνώ τιμώ

δημοσιεύτηκεMay 19, 2021
από xper
Κομνηνός Γεώργιος: Δεν Ξεχνώ τιμώ

102 χρόνια μετά και ακόμα ζητάμε τα αυτονόητα , 353.000 νεκροί ζητούν δικαίωση.

353.000 ψυχές άμαχοι σκοτώθηκαν Γιατί;

Δεν Ξεχνώ τιμώ

Ζητάμε να αποδοθεί η Τουρκία στη δικαιοσύνη επιτέλους να αποδεχθεί την ιστορική πραγματικότητα και να αναγνωρίσει το έγκλημα της Ποντιακής Γενοκτονίας, το έγκλημα κατά των Ελλήνων του Πόντου και του Μικρασιατικού Ελληνισμού .

Εύχομαι η συγκεκριμένη μέρα σύντομα να πάψει να είναι μόνο ημέρα μνήμης, αλλά ημέρα δικαίωσης και αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.

Η Ελληνική Λύση αγωνίζεται πάνω σε αυτό με όσα όπλα διαθέτει, ζητάμε μια διακομματική επιτροπή ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα , να έρθει η παγκόσμια δικαίωση.

"Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, Ανθεί και φέρει κι άλλο!"

#grofpontosgenocide

#Δεν_Ξεχνώ_102_χρόνια_γενοκτονία

102 χρόνια μετά και ακόμα ζητάμε τα αυτονόητα , 353.000 νεκροί ζητούν δικαίωση. 353.000 ψυχές άμαχοι σκοτώθηκαν Γιατί; Δεν Ξεχνώ τιμώ Ζητάμε να αποδοθεί η Τουρκία στη δικαιοσύνη επιτέλους να αποδεχθεί την ιστορική πραγματικότητα και να αναγνωρίσει το έγκλημα της Ποντιακής Γενοκτονίας, το έγκλημα κατά των Ελλήνων του Πόντου και του Μικρασιατικού Ελληνισμού . Εύχομαι η συγκεκριμένη μέρα σύντομα να πάψει να είναι μόνο ημέρα μνήμης, αλλά ημέρα δικαίωσης και αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας. Η Ελληνική Λύση αγωνίζεται πάνω σε αυτό με όσα όπλα διαθέτει, ζητάμε μια διακομματική επιτροπή ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα , να έρθει η παγκόσμια δικαίωση. "Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, Ανθεί και φέρει κι άλλο!" #grofpontosgenocide #Δεν_Ξεχνώ_102_χρόνια_γενοκτονία Κομνηνός Γεώργιος Τομεάρχης Πολιτισμού Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος Πολιτευτής Ά Θεσσαλονίκης

Κομνηνός Γεώργιος

Τομεάρχης Πολιτισμού

Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος

Πολιτευτής Ά Θεσσαλονίκης

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.