Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ανδρος ραλλυ κλασσικου αυτοκινητου

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ 2018

μερικά από τα ωραιότερα αυτοκίνητα του κόσμου στο νησί της Άνδρου
από xper
δημοσιεύτηκε21 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

 Φέτος, το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ», μια από τις πιο σημαντικές και καθιερωμένες μας εκδηλώσεις, διοργανώνεται από τις 21 έως 22 Απριλίου 2018 στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου

και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου απόντα φίλου μας Γιώργου Φίλη. 

ανδρος,εαρινο ραλλυ φιλπα

Πρόκειται για ένα Regularity Rally το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.Π.Α 2018 και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 70 ιστορικά αυτοκίνητα σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που θα ταξιδέψουν τα πληρώματα μέσα από όμορφες διαδρομές μέσα στο νησί που θα περάσουν από διάσημα μέρη όπως η Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο κ.α.

.

 

.

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε το Σάββατο 21 -04 στις 10:30 στην παραλία στο Μπατσί .
Το καλωσόρισμα έγινε απο τους τοπικούς Συλλόγους και επαγγελματίες της περιοχής .

.


 

 

ανδρος,ραλλυ κλασσικου αυτοκινητου

Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου όπως το Mare Vista Hotel, Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel, BlueBay Hotel και Perrakis Hotel.

ανδρος,ραλλυ κλασσικου αυτοκινητου

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της κλασσικής regularity με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της νέας κατηγορίας «Master Trophy» που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ 2018.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία «επί λόγω τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που δεν θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον τα «κλασσικά» όργανα όπως π.χ. το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο.

ανδρος,ραλλυ κλασσικου αυτοκινητου

 

.

 

.

 

.