Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


kipos-tou-nerou

Κήπος του Νερού: Και πάλι στη διάθεση των πολιτών

από newsroom
δημοσιεύτηκε5 June, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Παραδόθηκε προς χρήση και πάλι στους τυχερούς πολίτες που κατοικούν κοντά στη νέα παραλία ή έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτήν, ο ανακαινισμένος Κήπος του Νερούkipos-tou-nerou2.

Η παράδοση του έργου έγινε επισήμως συμβολικά σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, έπειτα από εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι αρμόδιες υπηρεσίες του.

Τον χώρο επισκέφθηκαν απόψε (5/6), με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης.

kipostounerou

“Στο εξαιρετικό περιβάλλον της νέας παραλίας αποδίδουμε και πάλι πίσω τον Κήπο του Νερού, αυτόν τον πολύ όμορφα σχεδιασμένο χώρο, που όμως ήταν επί χρόνια εγκαταλελειμμένος”, ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν, ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης ένας χώρος όμορφος και ασφαλής.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης, πρόσθεσε ότι πέραν του φυτικού υλικού επανατοποθετούνται σταδιακά στις λίμνες και τα ψάρια που είχαν απομακρυνθεί πριν την έναρξη των έργων.

Τις παρεμβάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης στον Κήπο του Νερού υποστήριξε με χορηγία της η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 

kipostounerou3