Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


lakislazopoulos

Λάκης Λαζόπουλος: Ακυρώνει παράσταση στη Βόρεια Ελλάδα

από newsroom
δημοσιεύτηκε28 June, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

 

Προγραμματισμένη θεατρική παράσταση στη Βόρεια Ελλάδα ακυρώνει ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την υγεία του.

 

Συγκεκριμένα, η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ματαιώνεται σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, όπως αναφέρεται παρακάτω.

 

«Αγαπητοί, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παράσταση Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη ακυρώνεται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πρωταγωνιστή Λάκη Λαζόπουλου.

Λυπούμαστε πολύ για την αναπάντεχη αυτήν τροπή και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

 

Υπενθυμίζεται ότι, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» είχε αποκαλύψει ότι υπέστη μια μικρή θρόμβωση στο πόδι. «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Ο Λάκης Λαζόπουλος πλέον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο, ώστε να βρεθεί η αιτία της θρόμβωσης.