Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εγνατία Tv | «Εικαστικοί Δημιουργοί», με τον ζωγράφο Ντίνο Γιωτόπουλο

Εγνατία Tv | «Εικαστικοί Δημιουργοί», με τον ζωγράφο Ντίνο Γιωτόπουλο

H εκπομπή των Τεχνών και των καλλιτεχνών ξανά στις οθόνες μας από 20 Ιουλίου κάθε Τρίτη 15.30 το μεσημέρι και Σάββατο στις 21.30
από xper
δημοσιεύτηκε8 July, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Οι Τέχνες και οι άνθρωποι που τις υπηρετούν φιλοξενούνται στην Εγνατία Τηλεόραση.

Η εκπομπή παρουσιάζει καλλιτέχνες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αναλύει με ειδικούς τις τεχνοτροπίες. Ζωγραφική, σκίτσο, γλυπτική, χαρακτική, αγιογραφία και άλλες πολλές τέχνες αποτελούν την θεματολογία της εκπομπής.

γ

Ο ζωγράφος Ντίνος Γιωτόπουλος, και ο τηλεοπτικός παραγωγός Παναγιώτης Περπερίδης παρουσιάζουν εικαστικούς καλλιτέχνες της Μακεδονίας,από 20 Ιουλίου κάθε Τρίτη 15.30 το μεσημέρι και Σάββατο στις 21.30

γιωτόπουλος

Διαβάζουμε το σημείωμα του ζωγράφου | παρουσιαστή και εμπνευστή της εκπομπής από τo πρoφίλ του στο facebook

Ντίνος Γιωτόπουλος

   Με γνώμονα το κοινό συμφέρον των εικαστικών τεχνών δημιούργησα την εκπομπή ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ.
   Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ο Οπερατερ Παναγιώτης Περπερίδης που μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό τής ΤV Εγνατία βοήθησαν να δημιουργηθεί για πρώτη φορά στον χώρο τής Τηλεόρασης τηλεοπτική παραγωγή πού αφορά Αποκλειστικά τον χώρο Των εικαστικών τεχνών και τούς ανθρώπους που τον συγκροτούν.
   Στήριγμα και μπροστάρης ο αείμνηστος φίλος μου Στέλιος Χριστοφοριδης, ιδιοκτήτης και Διευθυντής του ΤV ΕΓΝΑΤΊΑ και βέβαια ο σημερινός Διευθυντής και ιδιοκτήτης του καναλιού Μπάμπης Χριστοφοριδης γιος του αγαπημένου μας Στέλιου που με χαρά δέχτηκε να προβάλει όλα τα επεισόδια της εκπομπής.
   Θερμές ευχαριστίες σε όλους καθώς και σε όλους τους Συναδελφους εικαστικους που με χαρά δέχτηκαν να συνομιλήσουν μαζί μου για την τέχνη τους και την ζωή τους.