Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κ.Νοτοπούλου:Το μόνο :"έργο" της διοίκησης Ζέρβα η εικόνα διάλυσης του Δημοτικού Συμβουλίου

Κ.Νοτοπούλου:Το μόνο"έργο" της διοίκησης Ζέρβα η εικόνα διάλυσης του Δημοτικού Συμβουλίου

από xper
δημοσιεύτηκε31 July, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κατερίνα Νοτοπούλου : Εικόνα διάλυσης του Δημοτικού  Συμβουλίου Θεσσαλονίκης η  χθεσινή, αποτέλεσμα των έργων και ημερών του κυρίου Ζέρβα και της παράταξης του.

Επί δυο χρόνια υποβαθμίζει τη λειτουργία του, απαξιώνει τον ρόλο των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων μετατρέποντας το Δημοτικό Συμβούλιο σε παρακολούθημα των κυβερνητικών αποφάσεων.

Υποτιμά το ρόλο αλλά και  τη νοημοσύνη των αιρετών εμπαίζοντας το σώμα.

Αποκορύφωμα, η αδικαιολόγητη ακύρωση της τακτικής συνεδρίασης με επίκληση σε τεχνικούς λόγους, ενώ δεν υφίστανται οι ίδιοι στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση.

Πρόκειται για ξεκάθαρο εμπαιγμό προς το σώμα.

Σε διαλυμένο δημοτικό συμβούλιο, λοιπόν, και ο απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης για το 2020 προσπαθώντας να θάψουν τις ευθύνες τους.

Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

Έτσι στη χθεσινή θλιβερή διαδικασία εμφανίστηκε να συζητάει σχεδόν μόνος με την παράταξη του, έναν πλαστό απολογισμό, ενός ανύπαρκτου έργου, μιας καταστροφικής διετίας, αφού η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης αρνήθηκε να συμπράξει στην απαξίωση της κορυφαίας διαδικασίας της συζήτησης του απολογισμού.

Πλανάται όμως αν νομίζει ότι θα αποφύγει την αξιολόγηση του ανύπαρκτου έργου του. Με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε άμεσα θα φέρουμε τη συζήτηση για τη Θεσσαλονίκη από το σκοτάδι που επιχειρεί να την κρατήσει ο κύριος Ζέρβας, στο φως της δημόσιας σφαίρας.

Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν.