Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλαμαριά,ο Δήμος στο πλευρό των, πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας,

Καλαμαριά: ο Δήμος στο πλευρό των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας

η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής, προκειμένου να βοηθήσει τους πυρόπληκτους, από σήμερα Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ώρες 7πμ.-5μ.μ στο Δημοτικό Φαρμακείο, Παπανικόλα 18, 2ος όροφος.
από xper
δημοσιεύτηκε5 August, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με απέραντη θλίψη και ανησυχία παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εικόνες απόλυτης καταστροφής που αφήνει πίσω της η πυρκαγιά στη Β. Εύβοια και όχι μόνο εκεί.

ρ

Συναισθανόμενοι της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι της πληγείσας περιοχής, ο Δήμος Καλαμαριάς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής, προκειμένου να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, από σήμερα Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ώρες 7πμ.-5μ.μ στο Δημοτικό Φαρμακείο, Παπανικόλα 18, 2ος όροφος.

«Είμαστε δίπλα τους. Σε ότι χρειαστούν θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο την Β. Εύβοια, αλλά και όποια άλλη πυρόπληκτη περιοχή μας έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους πολίτες, να προσφέρουμε όλοι μαζί, ότι μπορεί ο καθένας, για τους συνανθρώπους μας. Ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί», είναι το μήνυμα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Εύας Ντόντη.

Τρόφιμα

Μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια, νερά χυμούς.

Φάρμακα

Depon, Depon παιδικό σιρόπι, Ponstan, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, φυσικά δάκρυα, φυσιολογικό ορό, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες.

Είδη υγιεινής

Χαρτί υγείας, μωρομάντηλα κλπ.