Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Open Tv:Στιγμές ανθρωπιάς στον αέρα | Δημοσιογράφος ξεσπά σε κλάματα

Open Tv:Στιγμές ανθρωπιάς στον αέρα | Δημοσιογράφος ξεσπά σε κλάματα

Ευλαμπία Ρέβη: Το μήνυμα της δημοσιογράφου που μας συγκίνησε: «Έσπασα γιατί κι εγώ άνθρωπος είμαι»
από xper
δημοσιεύτηκε10 August, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δημοσιογράφος ξεσπά σε κλάματα με ηλικιωμένο που κινδυνεύει

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κύριο ο οποίος για μέρες παλεύει με τις φλόγες.

H Ευλαμπία Ρέβη, η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά από διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κάτοικο της Γαλατσώνας και συγκίνησε το πανελλήνιο, απάντησε για το κύμα εκτίμησης και αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες

ο

Η δημοσιογράφος προσφέρθηκε να του δώσει μάσκα για να μπορεί να αναπνέει καλύτερα και τότε ο γέροντας ξέσπασε σε κλάματα για να την ευχαριστήσει κάνοντας και την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς ενώ ήταν στον «αέρα».

«Μην κλαίτε σας παρακαλώ!», ακούσαμε τη δημοσιογράφο να λέει στον αέρα και να ξεσπά σε λυγμούς και η ζωντανή σύνδεση διεκόπη.

«Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι» απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη για το κύμα εκτίμησης και αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες.

ο

Δείτε το μήνυμά της παρακάτω

[