Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Μακεδονία στην Κρήτη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Μακεδονία στην Κρήτη.

από xper
δημοσιεύτηκε22 November, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διοργάνωσης συλλογής βοήθειας ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS, τον ΙΔΑΦΚ και το ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ HELPHELLAS, η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας "HELPCRETE" έφυγε στην Κρήτη με παραλήπτη το ΔΗΜΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ.

τ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα για την έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξη στους σεισμοπληκτους συνανθρώπους μας στην Κρήτη και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.Δ.Ασλανίδη Κοινωνικής Πολιτικής, κ.Χρήστο Μήττα Αντιπεριφερειάρχη Υγείας.

ζ

Τη συνολική ευθύνη συλλογής και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης στην Κρήτη είχε η Συντονίστρια του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης ΗELPHELLAS στην Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας κα Δήμητρα Γερογιάννη μαζί με την υποστήριξη και βοήθεια του υπεύθυνου Νομού Θεσ/νικης της HELPHELLAS κ. Γιώργου Βλαχογιαννη.

α

Ευχαριστούμε τους Βουλευτές, Δημάρχους, Κρητικούς και Φιλανθρωπικούς Συλλόγους, και το πλήθος των Θεσσαλονικέων που έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν έμπρακτα τη στήριξη τους.

α