Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις απο τον Παγετό

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις απο τον Παγετό

Λυκουρέντζος - Γεωργαντάς στο ΚΙΛΚΙΣ
από xper
δημοσιεύτηκε7 December, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

100 εκατομμύρια ευρώ άρχισαν να πιστώνονται από τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των καταστροφών που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, τόσο από τον παγετό, όσο και από τις πλημμύρες.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος συνομίλησε με τον αγροτικό κόσμο του Κιλκίς και τόνισε ότι μέχρι και το Μάρτιο του 2022 θα αποζημιωθούν στο 100% όλοι οι αγρότες της επικράτειας.

ζζ

 

]]

 

]

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) Ανδρέας Λυκουρέντζος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 το Κιλκίς, έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή του Νομού, Γιώργο Γεωργαντά. 

 
Ο κύριος Λυκουρέντζος, μαζί με τον Υφυπουργό Γ. Γεωργαντά πραγματοποίησαν περιοδεία, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων, στα χωριά ΣΣ Μουριών, Καλλιρόη, Πολύπετρο και Νέα Καβάλα. t

 

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και ο Γιώργος Γεωργαντάς, ενημέρωσαν τους καλλιεργητές για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε να πληρωθούν οι ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί σταφυλιών ποικιλίας “crimson“ έως τον Ιανουάριο του 2022 και οι παραγωγοί ροδιάς, μέσα το πρώτο τρίμηνο του 2022. i

 

Επιπλέον, έγινε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν τις καλλιέργειες του Νομού και τις προοπτικές τους.
 

Πηγή: http://www.ert.gr/  http://www.ertnews.gr/

          https://gnomikilkis.blogspot.com/