Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενοΔήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Μία αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Μία αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Εντυπωσιακό βίντεο του δήμου για τις γιορτές
από xper
δημοσιεύτηκε13 December, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Μπροστά σε ένα ιδιαίτερο θέαμα βρέθηκαν τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου όσοι έτυχε να βρίσκονται στα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τη χριστουγεννιάτικη ιστορία που «αφηγήθηκε» τη φωταγώγηση των δέντρων στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Δύσκολο να προσπεράσεις το θέαμα και το ευφάνταστο σενάριο. Ένα νεαρό, ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί την ευτυχία του και να «στολίσει» με την αγάπη του τις γειτονιές του Δήμου μας.

Γέμισαν το αυτοκίνητο, υπέροχη αντίκα του 1963 με χριστουγεννιάτικα στεφάνια και τα κρέμασαν στις εξώπορτες σπιτιών, σηκώνοντας το γλυκό «βάρος» αθόρυβα σαν αερικά που βοηθούν από καρδιάς. Ανηφορίζοντας για το Δημαρχείο Πανοράματος, έδωσαν τη σκυτάλη στον Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που με τη βοήθεια μικρών παιδιών μέτρησε  αντίστροφα για τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε όλες τις δημοτικές ενότητες

0

Χιλιάδες λαμπάκια φώτισαν τη νύχτα,  ο λαμπερός  στολισμός και οι εντυπωσιακές εικόνες  από drone θύμισαν σκηνές παραμυθιού.

Εξάλλου, στους δρόμους του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη θα βγουν, από τις 15-31 Δεκεμβρίου, οι φιλαρμονικές επάνω σε δύο ανοιχτά λεωφορεία για να ψάλλουν τα κάλαντα, οι χορωδίες για τραγούδια, ήρωες βγαλμένοι από τα παραμύθια, ποδήλατα πλουμισμένα με φωτάκια και live μουσικές, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα της πανδημίας και να μεταφερθεί αισιοδοξία και χαρά στους κατοίκους.

[[

Από την άλλη, για να μην υπάρξει συνωστισμός με τα παιδιά που θέλουν να δουν από κοντά τον Άι Βασίλη, θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια σε κάθε δημοτική ενότητα ξεχωριστά – Πανοράματος, Πυλαίας, Εξοχής, Ασβεστοχωρίου, Φιλύρου- και θα συναντά τους λιλιπούτειους φίλους του σε εξωτερικούς χώρους.

Ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη φόρεσε τα γιορτινά του και μας προτείνει αυτά τα Χριστούγεννα ας είναι μεταδοτική μόνο…..η ΑΓΑΠΗ!

[