Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στ. Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους για τη μία υπόθεση

Στ. Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους για τη μία υπόθεση

Παραμένει κρατούμενος για νέα μήνυση
από xper
δημοσιεύτηκε27 December, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή και 30.000 ευρώ εγγύηση για την υπόθεση της 28χρονης που τον μήνυσε την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο αυτή την ώρα κρατείται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς εκκρεμεί νέα μήνυση σε βάρος του  από 42χρονη η οποία εντόπισε αναρτημένο στο διαδίκτυο ροζ βίντεο το οποίο είχε μαγνητοσκοπηθεί το διάστημα 2004-2006 που ήταν σύντροφός του.

Ο 58χρονος παρουσιαστής εναντίον του οποίου ασκήθηκε νέα δίωξη παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο και στο μεταξύ παραμένει κρατούμενος.

Σημειωνεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Στην απολογία του σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επαναλάμβανε την αρχική του κατάθεση πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος “ανέβασε” στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των πρώτων δύο νεαρών γυναικών που προχώρησαν σε δημόσια καταγγελία, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή που μιλούν για παράνομα βίντεο.