Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Πιστεύω έχω βρει τη γυναίκα της ζωής μου

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Πιστεύω έχω βρει τη γυναίκα της ζωής μου

Αποκλειστική συνέντευξη στην Γιολάντα Ελευθεριάδου-Καραγιώργου στην εκπομπή Open Weekend | OPEN TV
από xper
δημοσιεύτηκε8 January, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης άνοιξε την καρδιά του

γιολαντα

στη δημοσιογράφο του OPEN  Γιολάντα Ελευθεριάδου-Καραγιώργου στην εκπομπή Open Weekend και  αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ποδοσφαιριστής, στις στιγμές του στο γήπεδο, αλλά και στη γυναίκα της ζωής του.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε ότι βρήκε τον άνθρωπο του στο πρόσωπο της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

“Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια. Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια.

Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου.

Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί.

Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη γνωστή τραγουδίστρια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

ο

Πηγή: OPEN TV: Website: http://bit.ly/2UGWO0M

                            YouTube: http://bit.ly/2uV7vyj