Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντιδημαρχία Αθλητισμού Αμπελοκήπων-Μενεμένης:Τουρνουά στην μνήμη του 19 χρόνου Άλκη

Αντιδημαρχία Αθλητισμού Αμπελοκήπων-Μενεμένης:Τουρνουά στην μνήμη του 19 χρόνου Άλκη

από xper
δημοσιεύτηκε7 April, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τουρνουά στην μνήμη του 19 χρόνου φοιτητή Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε σε οπαδική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε  η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελόκηπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»  υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Στον αγώνα παρεβρέθη και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για την οπαδική βία, ενώ μίλησε και για τους λόγους που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.«Κάθε μορφή βίας, είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη φύση. Η ψυχική και πνευματική καλλιέργεια, η καλή αγωγή, η σωστή διαπαιδαγώγηση από μικρές ηλικίες βοηθάει ώστε να υπερνικούμε τη φύση μας, ως προς την βία. Τιμάμε τον Άλκη Καμπανό που είναι θύμα της οπαδικής βίας, όταν κάνουμε πράξη στη ζωή μας τις αρχές και τις αξίες της συγχωρητικότητας. Να καταφέρουμε να συνυπάρξουμε όλοι μαζί στο γήπεδο που βρισκόμαστε ή στην κερκίδα. Στην καφετέρια, στην γειτονιά… παντού όλοι μαζί».

τ

Στο τουρνουά συμμετείχαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές από τη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, από τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Φλώρινα και  βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και της τοπικής ομάδας των Αμπελόκηπων με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Εμμανουήλ Ιωαννίδης.