Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γνωρίζουμε την Συμβουλευτική Ψυχογνωσία©

Γνωρίζουμε την Συμβουλευτική Ψυχογνωσία©

Συμβουλευτική Ψυχογνωσία© | Νάσος Παπαδόπουλος συνέντευξη στην Δήμητρα Γερογιάννη στην εκπομπή Viva
από xper
δημοσιεύτηκε1 July, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η Συμβουλευτική Ψυχογνωσία© είναι ένα ιδιαίτερο και καινοτόμο σύστημα/μέθοδος  που εστιάζει μεθοδικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στη γνώση εαυτού και  προσωπικής ενδυνάμωσης  με επίκεντρο την ψυχή, το κάρμα και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα της ενσάρκωσης μας μέσω mentoring, συμβουλευτικής και ενεργειακών θεραπειών!

δ

Εμπνευστής της είναι ο Νάσος Παπαδόπουλος. Μέσα από την προσωπική και πολυετή αναζήτηση στον εσωτερισμό, από τα παιδικά ακόμη χρόνια επήλθε η απαραίτητη γνώση ενώ μέσα από την προσωπική αυτοβελτίωση και  απόκτηση γνώσης, εστίασε με στην αγάπη για τον άνθρωπο και την ψυχή του!

Η μέθοδος δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε από την προσωπική εκτεταμένη έρευνα και εκπαιδεύσεις εστιάζοντας στην γνώση του ενεργειακού και αιθερικού πεδίου ώστε να κατανοηθεί η σπουδαιότητα της ψυχής του ανθρώπου και να υπάρξει η σωστή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του!

Αποκτώντας άρτια εκπαίδευση των θεραπευτικών μεθόδων (Θεραπευτική Ραδιαισθησία, Ακασικές Θεραπείες, Αγγελικό Ρέικι, Ρέικι κ.α) από καταρτισμένους εκπαιδευτές και μετέπειτα με την προσωπική εξατομίκευση τους και σε συνδυασμό με έμφυτες ιδιότητες της ενόρασης, διαίσθησης και ESP καλλιεργήθηκαν και διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές και μοναδικές!

Στόχος μέσα από αυτή τη μεθοδική και μοναδική για τον καθένα εις βάθος προσέγγιση είναι ο άνθρωπος να κατανοήσει την υπόσταση του ως οντότητα, να γνωρίσει μέσα από τα βιώματα του την σπουδαιότητα της ανέλιξης και εναρμόνιση της ψυχής του!

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του στην κ.Δήμητρα Γερογιάννη από την εκπομπή Viva της κ.Βιβής Αναστασιάδου που προβάλλεται στο EURO channel Κεντρικής Μακεδονίας στο ΑLERT της Αθήνας και σε περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα https://youtu.be/UxCsMJ3z9EA

-ΠΟιός είναι ο  Νάσος Παπαδόπουλος;

δ

Ονομάζομαι Νάσος Παπαδόπουλος, γεννημένος στην Δράμα και μεγαλωμένος στην Αθήνα.
Η κλίση μου προς τη μεταφυσική , τον εσωτερισμό και τον πνευματισμό άρχισε από πολύ νωρίς, από τα πρώτα παιδικά χρόνια, θέλοντας να κατανοήσω την αιθερική ενέργεια αλλά και την αξιοποίηση κάποιων έμφυτων ικανοτήτων/δεξιοτήτων που αντιλήφθηκα και εκδηλώθηκαν μεταγενέστερα!

Εστιασμένα, εντατικά και μεθοδικά η πορεία μου στο αιθερικο πεδίο ξεκίνησε το 2008 μέσα από την αναγκαιότητα προστασίας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο! Με λαχτάρα για γνώση και αξιοποίηση του αιθερικού πεδίου στον δρομο μου ήρθε η οργόνη και οι οργονίτες οπού πλέον έχουν εξελιχθεί μέσα από την εμπειρία και θέληση σε για εξέλιξη στους Αιθερικούς Μετουσιωτες©.

Ο Βιλχεμ Ραιχ, ο Τεσλα, το Κβαντικό πεδίο ήταν πληροφορίες όπου γνώριζα αρκετά χρόνια μέσα από βιβλιογραφία που είχε πέσει στα χέρια μου, όχι «τυχαία» από τα παιδικά μου κιόλας χρόνια, περιμένοντας όμως την κατάλληλη στιγμή αξιοποίησης της.

 

γ


Αφού πρώτα εστίασα στην προσωπική μου ανέλιξη και μετουσιώνοντας την προσωπικότητα μου μέσα από εντατική ενδοσκόπηση και αυτοβελτίωση πάντα όμως με βασικό κανόνα την ηθική και το σεβασμό της γνώσης άρχισε η κατασκευή των οργονιτων και η διανομή τους στον κόσμο!

Η θέληση για περαιτέρω εξέλιξη και απόκτηση δεξιοτήτων ώστε να βοηθήσω τους ανθρώπους, με έφερε σε συγκεκριμένες ενεργειακές μεθόδους οι οποίες προσαρμόστηκαν στην ενέργεια και την ποιότητα μου φέρνοντας στο δρόμο μου αξιόλογους εκπαιδευτές και δασκάλους. Η αγάπη για τα εκκρεμή με οδήγησε στην Θεραπευτική Ραδιαισθησία, έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσω ειδικών εκκρεμών στην προσέγγισης και θεραπείας και της εναρμόνισης πεδίων 

Στη συνέχεια απέκτησα γνώσεις και εξειδίκευση στο Ρέικι (2ο Βαθμό), τiς Αγγελικές Θεραπείες (Certified), το Αγγελικό Ρέικι (1ο & 2ο  βαθμό) καθώς και το QuantumHealling (1ο & 2ο Level). 

Όλα αυτά σε συνδυασμό την θέληση για εξιδανίκευση και προσωποποίηση όλων αυτών των μεθόδων δημιουργήθηκε ένα αποκλειστικό σύστημα η Συμβουλευτική Ψυχογνωσία©. Είναι ο μοναδικός συνδυασμός των παραπάνω ενεργειακών θεραπευτικών μεθόδων και συμβουλευτικής (mentoring) στοχεύοντας στην ψυχική και σωματική μας αρμονία!

Στόχος μέσα από αυτή τη μεθοδική, μοναδική για τον καθένα εις βάθος προσέγγιση είναι ο άνθρωπος να κατανοήσει την υπόσταση του ως οντότητα, να γνωρίσει μέσα από τα βιώματα του την σπουδαιότητα της ανέλιξης και εναρμόνιση της ψυχής του!