Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μεγάλη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη στο Ωραιόκαστρο

Μεγάλη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη στο Ωραιόκαστρο

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»: | Μεγάλη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη στο Ωραιόκαστρο | Χιλιάδες θεατές σήκωσαν τα χέρια ψηλά και διασκέδασαν!
από xper
δημοσιεύτηκε1 July, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δυναμική εκκίνηση έκανε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου με την μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη  στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

p

Χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας σήκωσαν τα... «Χέρια ψηλά» και διασκέδασαν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη!

t

«Τι ευχάριστη υποδοχή, τι θερμή αγκαλιά στο Ωραιόκαστρο! Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την πρόσκληση, για την φιλοξενία και ιδιαιτέρως τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, που έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνει αυτή η συναυλία. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσοι ενεπλάκησαν για να γίνει η αποψινή βραδιά, πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς που είστε απόψε εδώ και δίνετε ψυχή και σώμα!», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και έδωσε στον κόσμο το σύνθημα να σηκώσει τα χέρια ψηλά για να αρχίσει το μουσικό ταξίδι!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια για περισσότερο από δυόμιση ώρες. Το κέφι άναψε όταν νέες και νέοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη σκηνή και αποθέωσαν τον καλλιτέχνη. Στη σκηνή μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν η Μελίνα Μακρή, που ενθουσίασε το κοινό με την υπέροχη φωνή της.

d

Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Μακρή καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

t

«Έχουμε την χαρά να σας υποδεχόμαστε απόψε στο Ωραιόκαστρο για να διασκεδάσουμε και να τραγουδήσουμε παρέα», είπε η κ. Ζάπρα και πρόσθεσε: «Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου μας καθιερώνεται πλέον ως θεσμός και φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς η κατάσταση με την πανδημία το επιτρέπει και ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις μαζικά και με ελεύθερη είσοδο».