Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεσσαλονίκη: Στα ΚΤΕΛ η λεωφορειακή γραμμή 57 του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Στα ΚΤΕΛ η λεωφορειακή γραμμή 57 του ΟΑΣΘ

από xper
δημοσιεύτηκε22 February, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ακόμη μία νευραλγική γραμμή αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η γραμμή 57, ξεκινά  με ανάθεση από τον ΟΣΕΘ και 100% εξυπηρέτηση από  11 λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. τις καθημερινές ημέρες.

Είναι γραμμή με απαιτητικό προγραμματισμό και κάλυψη, σε ανάγλυφο με σημαντικές χρήσεις, πλήρη οικιστικό ιστό και ανάγκες μετακινήσεων. Η γραμμή 57 (Αριστοτέλους – Ασβεστοχώρι-Διασταύρωση Χορτιάτη) εξυπηρετεί και το Νοσοκομείο Παπανικολάου, ολοκληρώνοντας κύκλωμα με τη Γραμμή Νο 58 (Βενιζέλου-Πανόραμα-Διασταύρωση Χορτιάτη) με 92 μεταβάσεις και 95 επιστροφές, δηλαδή 187 δρομολόγια ημερησίως. 

Οι πάροχοι της συγκοινωνίας, με σύγχρονα οχήματα, δημιούργησαν σταθμαρχείο εξυπηρέτησης  στη Διασταύρωση Χορτιάτη και φιλοδοξούν να λειτουργούν γραμμές – υποδείγματα εξυπηρέτησης. «Η καλύτερη εξυπηρέτηση της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αποτελεί διαρκή προσπάθεια όλων μας.

 “Ήδη τα νέα οχήματα αλλά και τα λεωφορεία που αποδεσμεύει ο ΟΑΣΘ, καλύπτουν ανάγκες δυτικών δήμων, ενώ είμαστε σίγουροι η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. θα ανταποκριθεί με ζήλο και επιτυχία στον υπεύθυνο ρόλο της υποστήριξης του παρόχου ΟΑΣΘ”, ανέφερε σήμερα, μετά τα πρώτα πρωινά δρομολόγια της γραμμής 57, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.