Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
cineplexx

CINEPLEXX DAY 2018: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΑΓΟΡΩΝ

από xper
δημοσιεύτηκε5 October, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κάθε ταινία που βλέπεις
σου αφήνει ένα κομμάτι της.

 
Και μετά το CINEPLEXX DAY 2018, θα είσαι πιο πλούσιος από ποτέ.
 
Φέτος, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, το Μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Event της Χρονιάς επιστρέφει. Και οι δύο πρώτες χρονιές ήταν απλώς η προθέρμανση.
 
CINEPLEXX DAY 2018:
 
Με ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΩ, έλα στον Παράδεισο του Σινεμά:

 
* Δες Καινούργια και Αγαπημένα Έργα!
* Φωτογραφίσου με Διάσημους Χαρακτήρες Ταινιών!
* Πίστεψε στο Απίστευτο μέσω Εκπληκτικών Μαγικών Τρικ!
* Πάρε Μέρος στο Απόλυτα Σινεφίλ Κυνήγι Θησαυρού!
* Διεκδίκησε Πολύτιμα Δώρα!
* Τύπωσε Απευθείας τις Ολόδικές σου Αναμνηστικές Φωτογραφίες από το Μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Event της Χρονιάς!
 
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ, με Τιμή Εισιτηρίου στα 2 ΕΥΡΩ!
 
ΜΟΝΟ την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
 
 
ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΑΓΟΡΩΝ CINEPLEXX DAY 2018:
 
Θέλεις να εξασφαλίσεις από τώρα τη θέση σου στο CINEPLEXX DAY 2018; Θέλεις να φτάσεις στο Μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Event της Χρονιάς ως πραγματικός VIP, πηγαίνοντας απευθείας στην αίθουσα προβολής;
 
ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ!
 
Το πρόγραμμα προβολών του CINEPLEXX DAY 2018 έχει αναρτηθεί αναλυτικά στο site μας (www.cineplexx.gr), και η δυνατότητα ν' αγοράσεις τo/α εισιτήριο/α σου για τις 10 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει...
 
ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ CINEPLEXX DAY 2018:
 
1) Μπαίνεις στο: http://www.cineplexx.gr/tainies/
 
2) Στο πάνω μέρος της σελίδας, επιλέγεις την ημερομηνία που σε αφορά (στην περίπτωση του CINEPLEXX DAY 2018, η ημερομηνία είναι: Τετάρτη 10.10.2018).
 
3) Σε αυτό το σημείο, βλέπεις αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα: Και τις ταινίες, αλλά και τις αντίστοιχες ώρες έναρξης τους. Κλικάροντας σε μια συγκεκριμένη ώρα έναρξης για κάποια ταινία, μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα των θέσεων για τη συγκεκριμένη προβολή.
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ/Α ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ/ΕΣ CINEPLEXX DAY 2018:
 
Μπορείς ν' αγοράσεις το/α εισιτήριο/α σου είτε μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου (εντός των ωραρίων λειτουργίας μας), είτε online στον ιστότοπο μας (επιλέγεις την/τις προβολή/ές που σ' ενδιαφέρει/ουν μέσω των βημάτων που αναφέρουμε παραπάνω).
 
Η online αγορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε πελάτες με φορτισμένη Cineplexx Bonus Card. Η αγορά μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξαιρέτως.
 
Μέσω φορτισμένης Cineplexx Bonus Card, μπορείς να προμηθευτείς μέχρι και δύο εισιτήρια για το CINEPLEXX DAY 2018 (για οποιαδήποτε/οποιεσδήποτε προβολή/ές).
 
Μέσω κανονικού τρόπου πληρωμής (μετρητά ή τραπεζική κάρτα) απευθείας στα ταμεία μας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορείς να προμηθευτείς, ούτε στον αριθμό προβολών/ταινιών που μπορείς να επιλέξεις.
 
Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης για τη συγκεκριμένη μέρα. Ο μόνος τρόπος για εξασφάλιση εισιτηρίου/ων για οποιαδήποτε προβολή CINEPLEXX DAY 2018 είναι είτε μέσω αγοράς πριν την ημέρα του event, είτε μέσω αγοράς την ημέρα του event. Την ημέρα του event τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί, και οι προβολές θα ξεκινάνε από τις 11:30 το πρωί.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CINEPLEXX DAY 2018 και τους Κινηματογράφους CINEPLEXX: www.cineplexx.gr