Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ξ

Συνάντηση υποψηφίων | δημοσιογράφων Θεσσαλονίκης

"ένα είναι το βέβαιο- εμείς θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές, όχι πια ως υποψήφιοι αλλά με τα ρεπορτάζ μας"
από xper
δημοσιεύτηκε6 October, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τονίζοντας ότι "ένα είναι το βέβαιο- εμείς θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές, όχι πια ως υποψήφιοι αλλά με τα ρεπορτάζ μας", οι δημοσιογράφοι που κατέρχονται στην αναμέτρηση της Κυριακής, ολοκλήρωσαν τη φιλική τους συνάντηση, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής εκστρατείας.

Ήταν ένα γεύμα για να σηματοδοτηθεί η ενότητα των λειτουργών του Τύπου, που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια, ωστόσο παραμένουν ισχυρά δεσμευμένοι στην αρχή της προσφοράς προς την κοινωνία, την οποία υπηρετούν και μέσα από το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα.

Οι δημοσιογράφοι με τη συνάντηση τους αυτή έστειλαν μήνυμα ενότητας και κοινής πορείας, μακριά από τοξικότητες και ακρότητες, που δυστυχώς δεν έλλειψαν και από αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Η ιδέα για τη συνάντηση ήταν του Χρήστου Νικολαΐδη, που συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Κων. Ζέρβα

νικολαιδης

 

και σ' αυτήν ανταποκρίθηκαν οι:

καραγιανοπουλος

Χρήστος Καραγιαννόπουλος (συνδ. Κων. Ζέρβα),

νεραντζης

Παύλος Νεράντζης (συνδ. Σπύρου Πέγκα),

μαρνη

Μάρνη Χατζηεμμανουήλ (συνδ. Στ. Αγγελούδη),

καμπακη

Ελένη Καμπάκη (συνδ. Κ. Λίλτση- Δήμου Παύλου Μελά),

σαμου

Χρύσα Σάμου, (συνδ. Απ. Τζιτζικώστα)

Ραλιώ

Ραλιώ Λεπίδου (συνδ. Απ. Τζιτζικώστα).

ξ

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα ακολούθησαν τη συνήθεια των ημερών και αντάλλαξαν κάρτες ενώ διηγήθηκαν και τα πιο παράξενα ή ξεκαρδιστικά περιστατικά που έζησαν στη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας, σχηματίζοντας έτσι ένα ιδιότυπο κοινό ρεπορτάζ!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Οι συμμετέχοντες ευχαριστούν θερμά το προσωπικό του εστιατορίου Canteen και τον ιδιοκτήτη του κ. Μάκη Φιόρο για την υπέροχη φιλοξενία.