Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
,

Στη Θεσσαλονίκη το European King of Taekwon-do ITF [βίντεο]

από xper
δημοσιεύτηκε24 January, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το European King Of Tae Kwon Do ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού Σταδίου (Νίκος Γκάλης ) (Παλε ντε σπορ ) στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε.

KING OF TAE KWO DO from Vivi Anastasiadou on Vimeo.

Πρόκειται για ένα world class τουρνουά το οποίο διεξάγεται υπό την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και φυσικά είναι ενταγμένο

στο καλεντάρι της A.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος).

.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των διοργανωτών… «διοργανωτές συλλόγους τον Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη με προπονητή και διοργανωτή τον κ. Νίκο Λεούση και τον Α.Σ. Ηρακλή Θέρμης με προπονήτρια και συνδιοργανώτρια την κα Βασιλική Κουσαρίδου, τους συλλόγους που στελεχώνουν κάθε χρόνο την Εθνική Ομάδα taekwon-do ITF με πρωταθλητές και πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών.

βιβή αναστασιάδου

Το European King of Taekwon-Do απέκτησε τον τίτλο της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητών, ξένων συλλόγων και Εθνικών Ομάδων, μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος που δίνουν το παρόν κάθε χρόνο.

καριώτη-βλάχου

Η άνοδος και εξέλιξη της διοργάνωσης είναι εντυπωσιακή και αλματώδης όχι μόνο σε συμμετοχές αθλητών και προσέλευση ξένων χωρών, αλλά σημειώνει και απίστευτη προσέλευση θεατών.

.

Την διοργάνωση του 2017 παρακολούθησαν στη διάρκεια του διημέρου, περισσότεροι από 4.000 θεατές ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 αθλητές από δεκατρείς διαφορετικές χώρες.