Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

«Katerini Run»: Ημιμαραθώνιος & 5 χλμ για καλό σκοπό [video]

από xper
δημοσιεύτηκε24 January, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης,

με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκηρύσσουν τον 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Μία αγωνιστική διαδρομή επίπεδη, από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, με σημείο αναφοράς την άμεση σύνδεση και δυναμική σχέση της πόλης της Κατερίνης με τη θάλασσα, με μοναδικό φόντο τα Πιέρια όρη και τον Όλυμπο.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, τον δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων για όλες τις ηλικίες, καθώς και τον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), και της

Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Έλενα Χατζηλιάδου, η «χρυσή» παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε και μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 στηρίζει ενεργά τον 10ο επετειακό Διεθνή Ημιμαραθώνιο «KATERINI RUN» του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», από τη θέση της πρέσβειρας της διοργάνωσης!

Το εμβληματικό τραγούδι “Το τρένο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνη” σε στίχους του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου, το οποίο μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης

αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον καταξιωμένο Κατερινιώτη ζωγράφο Αθανάσιο Σταθακόπουλο.

n

Ειδικότερα, η αφήγηση του τραγουδιού είναι αποτυπωμένη σε ζωγραφικό πίνακα με φόντο τον Όλυμπο και το τρένο να ταξιδεύει με προορισμό την Κατερίνη. Ο συγκεκριμένος πίνακας θα αποτελέσει το θέμα του πρωτότυπου, επετειακού μεταλλίου του 10ουΗμιμαραθωνίου του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: «ΚΑΤΕRINIRUN 2019».

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, καθώς μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για την υποστήριξη του Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό ατύχημα παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/katerini2019 και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.zeusrunnersclub.gr, καθώς και μέσω του www.katerini.gr και www.katerinirun.gr.

β. Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του Συλλόγου Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα Γωνία Τηλ: 23510 39780

Πηγή:www.politismika.gr

        ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας