Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

Ιωάννα Λίλη: Αποκαλύπτει όσα θα δούμε στο «Revenge Body»

«Revenge Body» με την Ιωάννα Λίλη - Έρχεται στο OPEN TV
από xper
δημοσιεύτηκε2 March, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο του «Revenge Body» υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους.

οπεν τβ

Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη. Νιώθουν απογοητευμένοι, θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους.

Ο στόχος όλων είναι ένας: Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.

Έχουν τη θέληση να ανανεωθούν. Να νιώσουν πιο δυνατοί και πιο υγιείς. Να αισθάνονται αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας το είδωλό τους στον καθρέφτη.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να έρθουν στο «Revenge Body» την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Κλόε Καρντάσιαν και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων.

λιλη

Ως τηλεθεάτρια του αμερικανικού «Revenge Body», η Ιωάννα Λίλη παραδέχεται στο περιοδικό «People» πως πολλές φορές έχει συγκινηθεί με τις ιστορίες των ανθρώπων. Ιστορίες που της έχουν προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

«Όποτε το έβλεπα, με καθήλωνε. Μου έβγαζε συναισθήματα χαράς, αλλά και συγκίνησης. Νομίζω πως αυτά τα συναισθήματα θα βγουν και στο ελληνικό Revenge Body. Είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη που ξεκινάει αυτή η νέα μου συνεργασία. Περιμένω πώς και πώς να έρθει η ημέρα της πρεμιέρας και να διαβάσω τα σχόλια των τηλεθεατών».

Αν και οι τηλεθεατές την είχαν συνηθίσει να παρουσιάζει μια καθημερινή απογευματινή ζωντανή εκπομπή σε κανάλι της Θεσσαλονίκης, εκείνη θέλησε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό.

Ένα νέο τηλεοπτικό στοίχημα. «Αυτό ήταν κάτι που συζητήσαμε και στο πρώτο μας ραντεβού με την Άλκηστη, η οποία ήταν θετική στο να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή. Όταν, όμως, μου πρότεινε το Revenge Body, τρελάθηκα».

Η Κλόε Καρντάσιαν αποτελεί για πολλές γυναίκες στην Αμερική –και όχι μόνο– πρότυπο εμφάνισης, κάτι στο οποίο συμφωνεί και η Ιωάννα.

«Ακόμα και η ίδια η Khloé έχει κάνει όντως μια μεταμόρφωση στον εαυτό της, κάτι που διαπιστώνεις πολύ εύκολα αν ανατρέξεις στη χρονιά που ξεκίνησε το ριάλιτι

«Τhe Kardashians».

Όλη η οικογένεια, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά έχουν δουλέψει πολύ πάνω στην εξωτερική τους εμφάνιση».

 «Το πρώτο επεισόδιο θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους τηλεθεατές. Η πρώτη υποψήφια του Revenge Body, η Αφροδίτη, είναι ένα πληθωρικό κορίτσι, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ως προσωπικότητα. Θα συγκινήσει τον κόσμο με την ιστορία της, διότι πολλές τηλεθεάτριες θα ταυτιστούν μαζί της. Αυτό, εξάλλου, είναι και το ζητούμενό μας: Να μεταδώσουμε υγιή πρότυπα. Πρότυπα με τα οποία θα ταυτιστείς. Καλώς ή κακώς, όλοι μας στο παρελθόν έχουμε βιώσει λεκτική βία, προσβολές και καταστάσεις μέσα από τις οποίες βγήκαμε δυνατοί. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε στο Revenge Body».

Πηγή:www.ethnos.gr/