Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προκλητική αντιμετώπιση της Επιτροπής για το Πόσιμο Νερό σε Κύμινα - Νέα Μάλγαρα απο τον Δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο.

20 χρόνια χωρίς πόσιμο νερό.

Προκλητική η αντιμετώπιση της Επιτροπής για το Πόσιμο Νερό σε Κύμινα - Νέα Μάλγαρα, απο τον Δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο. Δείτε το επεισοδιακό βίντεο και τις τοποθετήσεις της επιτροπής
από xper
δημοσιεύτηκε5 April, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Προκλητική η αντιμετώπιση της Επιτροπής για το Πόσιμο Νερό σε Κύμινα - Νέα Μάλγαρα απο τον Δήμαρχο  Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο.

27 Μαρτίου στις 7:59 μ.μ. Σημερινή φωτογραφία από το φίλτρο κεντρικής παροχής και μετά από χρήση 20 ημερών....Την βρωμιά την κόβεις με το μαχαίρι κυριολεκτικά.....

27 Μαρτίου στις 7:59 μ.μ.
Σημερινή φωτογραφία από το φίλτρο κεντρικής παροχής και μετά από χρήση 20 ημερών....Την βρωμιά την κόβεις με το μαχαίρι κυριολεκτικά.....
 

 

δημος δελτα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ
 
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής μας για το Πόσιμο Νερό σε Κύμινα και Νέα Μάλγαρα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δέλτα το πρόβλημα του πόσιμου νερού στην περιοχή μας.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα, με τοποθετήσεις μελών της Επιτροπής, του Δημοτικού Συμβουλίου και βεβαίως του Δημάρχου, Μίμη Φωτόπουλου και της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ).
 
Κατά τη γνώμη μας υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα της μελλοντικής σύνδεσης των οικισμών μας με την ΕΥΑΘ και είναι μία άτυπη καταρχήν δέσμευση ότι η ΕΥΑΘ ότι θα μας διαθέσουν νερό όταν τελικά γίνει το νέο διυλιστήριο.
Πρόκειται για τη δέσμευση που ήρθε μαζί με τις προτάσεις που κατέθεσε στο Δήμο και στην Επιτροπή μας ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος με τη συνδρομή της ΕΥΑΘ, σχετικά με τις εναλλακτικές δυνατότητες ύδρευσης.
 
Καλούμε το Δήμο και τη ΔΕΥΑΔΔ να κάνουν στις απαραίτητες κινήσεις για να λάβουν μία τελική και επίσημη δέσμευση από την ΕΥΑΘ για το θέμα αυτό και στη συνέχεια να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ωρίμανση του έργου (μελέτες κλπ.) και στη συνέχεια για τη χρηματοδότησή του. Σημειώνουμε ότι τα έργα ύδρευσης χρηματοδοτούνται κατά προτεραιότητα από τα κοινοτικά κονδύλια.
 
Κατά δεύτερον, καλούμε το Δήμο και τη ΔΕΥΑΔΔ να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την αποτελεσματική λειτουργία των εξυγιαντηρίων, είτε αυτό αφορά την αναβάθμιση των ίδιων των εξυγιαντηρίων, είτε την αντιμετώπιση του προβλήματος με το παλιό, παράλληλο δίκτυο ( τα λεγόμενα bypass), είτε την τοποθέτηση υδρομέτρων και την πρόσληψη του απαραίτητου επιστημονικού προσωπικού.
 
Τέλος, καλούμε το Δήμο και τη ΔΕΥΑΔΔ να αναζητήσουν την κάθε δυνατή συνδρομή οποιουδήποτε φορέα και οποιασδήποτε πηγής χρηματοδότησης προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της έλλειψης πόσιμου νερού στα χωριά μας, που σημαίνει ότι εδώ και χρόνια να στερούμαστε ένα βασικό μας ανθρώπινο δικαίωμα.

 

.

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.