Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης:,Χατζηγεωργίου,

Μωυσίδης: «Κυρία Χατζηγεωργίου, όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν είναι ακροδεξιός φασίστας»

από xper
δημοσιεύτηκε9 April, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το λυπηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στην εκδήλωση προς τιμήν του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και για την προσφορά του, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα για τη συμπεριφορά αλλά και τα σχόλια της κυρίας Χατζηγεωργίου. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη προσβολή να ξεστομίζονται εκφράσεις και χαρακτηρισμοί αυτού του είδους και πόσο μάλλον από μία υφυπουργό»

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Χατζηγεωργίου φέρεται να ενοχλήθηκε γιατί, κατά τη διάρκεια ομιλίας της με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ένας εκ των παρευρισκομένων την κάλεσε να αναφερθεί στο νοσοκομείο.

Αυτό είχε σας αποτέλεσμα τη διακοπή της ομιλίας της και την αποχώρησή της από το χώρο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα, χαρακτήρισε ως «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ». Μάλιστα, δε δίστασε να τονίσει τα εξής: «Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της χρυσής αυγής θύμισε στους νέο-δημοκράτες νέο-τραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών” προσέθεσε ότι «δεν έχουν θέση τέτοιες προσβολές στη χώρα μας και ούτε πρέπει να έχουν. ‘Όποιος διαφωνεί μαζί σας κυρία Χατζηγεωργίου δεν σημαίνει ότι είναι ακροδεξιός φασίστας».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.