Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Κάνε το καλό - Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης

ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Σάββατο 18 Μαΐου WE
από xper
δημοσιεύτηκε14 May, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το Σωματείο Φίλων ΑμεΑ- «Δράση για το κάτι άλλο» διοργανώνει και σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στον Πολυχώρο WE!

Τη συναυλία πλαισιώνουν τα ακόλουθα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες της πόλης, Dance and the Mind, The Speakeasies Swing Band, Swing Academy, Paranaue, Λάργκο και Βουκολική Διαταραχή.
Η πειραματική χοροθεατρική ομάδα Dance and the Mind δημιουργήθηκε το 2009 & απαρτίζεται από χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, ΑμεΑ και μη, με κοινό στόχο την άμεση πρόσβαση στην τέχνη για όλους.
Από το 2009 το μουσικό σχήμα The Speakeasies Swing Band, εμπλουτίζει την διεθνή μουσική σκηνή με jazz - swing μουσική, πλαισιωμένη με ρετρό και vintage διάθεση, με εκφραστικότητα και θεατρικότητα.
H Ομάδα Swing Academy ασχολείται με τη διάδοση των αυθεντικών Swing χορών που αναπτύχθηκαν τις δεκαετίες 20s - 40s στην Αμερική. Χοροί που είναι αλληλένδετοι με την jazz μουσική (swing/blues), με ρίζες αφρο-αμερικάνικες, αλλά και επιρροές από όλο τον κόσμο.
Η Ομάδα Κρουστών Paranaue ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με ένα είδος αφρο-βραζιλιάνικης μουσικής και συγκεκριμένα την Saba reggae.
Οι ΛΑΡΓΚΟ είναι ένα σχήμα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.
Η Βουκολική Διαταραχή ιδρύθηκε το 2017, και παίζουν Παραδοσιακό δημοτική μουσική παιγμένη Ροκ και ενορχηστρωμένη ΒαλκανοΒουκολικά, που ενώνει τις κατά τόπους παραδόσεις, συγκεράζει μελωδίες και ρυθμούς με μια διάθεση για πειραματισμό.

Κάνε το καλό - Συναυλία Οικονομικής ΕνίσχυσηςΗ Συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης του Φορέα.
Γιατί στον κόσμο που φτιάχνουμε δεν περισσεύει κανείς!
 
Λίγα λόγια για τη Δράση για το κάτι άλλο:
Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Μέσω του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παρέχεται ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά και νέους με αναπηρία, καθημερινά σε πρωινή και απογευματινή βάση. Το Πρόγραμμα δραστηριοποίησης περιλαμβάνει Τμήματα και Εργαστήρια, καθώς και πληθώρα εξωτερικών δράσεων, τα οποία έχουν στόχο την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Κάνε το καλό -  Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης
Σάββατο 18 Μαΐου 2019
Πολυχώρος WE
 
Είσοδος: 8 ευρώ (συμπ. μπύρα)
Προπώληση: WE & Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το κάτι άλλο"
 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.