Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Λουκία Περόνε-Καζάνα

«Το μυστικό βρίσκεται εδώ στο παρόν-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΡΡΟΝΕ ΚΑΖΑΝΑ [video]

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Λουκία Περρόνε Καζάνα με τον «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», του Γιάννη Μαυρομάτη.
από xper
δημοσιεύτηκε25 May, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΡΡΟΝΕ ΚΑΖΑΝΑ

 «Το μυστικό βρίσκεται εδώ στο παρόν», μας λέει η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Λουκία Περρόνε Καζάνα και μας επισημαίνει ότι «αν βελτιώσουμε το παρόν, επιδιορθώνουμε το μέλλον».

 

Η κυρία Περρόνε, διεκδικεί μία θέση στα δρώμενα του Δήμου Θερμαϊκού, με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη.

 

1.Κυρία Περρόνε, τι σας οδήγησε να ασχοληθείτε με τα κοινά και να είστε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θερμαϊκός-Νέα Πορεία»;

-Μα φυσικά η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο!!! Στον Δήμο Θερμαϊκού ζω πολλά χρόνια. Εδώ μεγάλωσα, δημιούργησα οικογένεια και εδώ συνεχίζουν να ζουν τα παιδιά μου. Επομένως ενδιαφέρομαι πραγματικά, εάν μου δοθεί η ευκαιρία, να βάλω το δικό μου λιθαράκι για την πρόοδο και την ανάπτυξή του. Ο Δήμος Θερμαϊκού διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που με το κατάλληλο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την σωστή διαχείριση από ικανούς ανθρώπους, να αποτελέσει τον Δήμο που ο καθένας θα ήθελε να ζει εδώ.

Lucia Perrone

2. Γιατί με τον κύριο Μαυρομάτη και όχι με κάποιον άλλον υποψήφιο;

-Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω όλους τους υποψήφιους δημάρχους και διατηρώ άριστες σχέσεις μαζί τους.

Επέλεξα όμως να συνστρατευτώ με τον κύριο Μαυρομάτη, γιατί είναι μία ισχυρή προσωπικότητα και στο πρόσωπό του διέκρινα την θέληση και την αποφασιστικότητα, ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του… ένα πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη αυτού του τόπου. Ένα πρόγραμμα με εφικτούς στόχους που θα οδηγήσει τον Δήμο Θερμαϊκού σε μία νέα εποχή!!!

 3. Για ποιους λόγους οι δημότες να επιλέξουν τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΊΑ» και γιατί να βάλουν σταυρό προτίμησης στο πρόσωπό σας;

- Όπως προανέφερα ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, έχει ένα όραμα, που κυμαίνεται στα όρια της λογικής και όχι της φαντασίας, αγγίζει τα προβλήματα που καθημερινά μας ταλαιπωρούν δίνοντας λύσεις, χωρίς να λείπουν οι αναπτυξιακοί στόχοι για τον δήμο μας.

Εγώ από την πλευρά μου, ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου, γιατί έχω την διάθεση και την δυναμική να συμβάλλω στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος, εκφράζοντας και τις δικές μου ιδέες.

Αξίζει να αναφέρω, ότι αυτό που με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η ανιδιοτελή προσφορά μου και πιστεύω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου.

Lucia Perrone

 4. Αν εκλεγείτε, με ποιους τομείς θα θέλατε να ασχοληθείτε, ώστε όπως λέτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό;

-Μέσα από αυτή την συμμετοχή στα κοινά, δεν επιδιώκω να καταξιωθώ, ούτε να αναδειχθώ…αυτό που πραγματικά θέλω, είναι απλά και μόνο να συνεισφέρω και να βοηθήσω σε όποιον τομέα μου ανατεθεί… δίνοντας πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό!!!

 5. Ποιο μήνυμα θα θέλατε να δώσετε στους συνδημότες σας;

 -Στηρίζουμε την προσπάθεια του κυρίου Μαυρομάτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο του…

 

Lucia Perrone

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.