Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΙΝΑΛ: Αρχισαν οι παραιτήσεις υποψηφίων - Το παρασκήνιο της ρήξης Γεννηματά - Βενιζέλου

ΚΙΝΑΛ: Αρχισαν οι παραιτήσεις υποψηφίων - Το παρασκήνιο της ρήξης Γεννηματά - Βενιζέλου[video]

από xper
δημοσιεύτηκε2 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κίνημα Αλλαγής η είδηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην τον θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ είναι σε αναταραχή μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, με την κορυφαία στελέχη του κόμματος να εκφράζουν την ανησυχία τους για την επόμενη ημέρα.

Εκτιμάται δε, ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Κίνημα Αλλαγής θα οδηγήσει σε κύμα παραιτήσεων υποψηφίων του κόμματος.

«Λυπάμαι για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια αυτή την κρίσιμη ώρα της μάχης» δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κ. Γεννηματά σε δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους αφού ψήφισε στο 100ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηνών στο Νέο Κόσμο, υπογράμμισε πως ο κ. Βενιζέλος θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από οποιαδήποτε θέση ενόψει των εθνικών εκλογών, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «οι απόντες από την κοινή μας προσπάθεια, διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

πηγή: OneTV