Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου  με τον Δήμαρχο  Κατερίνης κ. Αναστάσιο Παπαζήση

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Αναστάσιο Παπαζήση

από xper
δημοσιεύτηκε8 July, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο  πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου, ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Αναστάσιος Παπαζήσης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ΔημάρχουΚατερίνηςέως τις 31/08/2019. 

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου  με τον Δήμαρχο  Κατερίνης κ. Αναστάσιο Παπαζήση

          Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα,ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα τρέχοντα ζητήματα και στις ανάγκες που απασχολούν την τοπική Εκκλησία,  πάντα σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης.

          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και τον διαβεβαίωσε ότι η άψογη συνεργασία, που υπάρχει ανέκαθεν ανάμεσα στην Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Κατερίνης, θα συνεχιστεί το ίδιο άμεσα και εποικοδομητικά.

          Στη συνέχεια ο κ. Παπαζήσης επισκέφθηκε τον Γέροντα Μητροπολίτη Σεβασμιώτατο κ. Αγαθόνικο εκζητώντας την ευχή του, ενώ εξήρε τις συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης του κ. Αγαθονίκου.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.