Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Stand Up Comedy | ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe | Thu. 11.07

Stand Up Comedy | ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe | Thu. 11.07

Πέμπτη στις 8:30 μ.μ. – 2 π.μ.|pin ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe Αγιού Δημητρίου 159Α,(Εντός Τελλογλείου Μουσείου)
από xper
δημοσιεύτηκε8 July, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο ΑνφάνΓκατέ επιστρέφει στις ξεκαρδιστικές βραδιές Stand up Comedy στα σκαλάκια της Γουαδελούπης με τον αγαπημένο μας Ανδρέα Πασπάτη να παίρνει τη σκυτάλη από την Ήρα !


Ο Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedy central.

Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο stand up comedy battle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα. Επίσης, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

..

Έχει συμμετάσχει στο «Stand up for U» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει δουλειά του σε διοργανώσεις TedX (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη).

Το 2017 παρουσίασε την σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,επαρχία και εξωτερικό.

Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University (London), παραδίδει standup comedy workshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic.

Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

🕣 20.30
📍 Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου)

..


📞 Info and Reservations : 2310 247 307
🚘 Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.