Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

«ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου
από xper
δημοσιεύτηκε15 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου
«ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

O δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών της πόλης, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2018 από τις 09:00 έως τις 13:00 στο δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» – ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου καλεί τους εθελοντές αιμοδότες του δήμου να προσέλθουν και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του δήμου με την προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού για τη ζωή του ανθρώπου και παράλληλα τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι: «Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας».

«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού. Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας», αναφέρει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν.